Kua ja sa som sa tiež nechal ovplyvniť reklamou na facebooku na VisualMicro (nejaké Audrino IDE pre Visual Studio) a keďźe som na to pár krát zo zvedavosti klikol, google ad sense mi začal zobrazovať (na Amazone, Aliexpresse a Banggood) reklamu na rôzne zaujímavé súčiastky pre audrino a ja som na to všetko pažravo klikal a objednával. Nakoniec som si kúpil na Amazone Audrino Starter pack + ELEGOO Starter Pack + Sadu senzorov a ďalšie veci či už originál dosku tak aj pár lacných čínskych klonov. Dnes mi to doviezol kurie v takých plastových kufríkoch.
Natom predraženom originále (Audrino UNO R3) sa to plánujem učiť a pri reálnej aplikácii chcem potom používať tie lacné čínske dosky. Už som do toho zainvestoval cca 150 EURO (ak počítam profi spájkovačku, náradie do dielne a profi meracie prístroje (LCR meter, multimeter, osciloskop) tak možno aj 500 euro). Dnes mi priniesol kurier tú základnú sadu. A plánujem si večer začať tutorial.
Velice sa na to teším, kúpil som si to preto lebo sa chcem venovať C++ a low level programovaniu, ale ak som správne pochopil z podobných fór tak audrino je nakoniec v nejakom vlastnom jazyku? Čo je vlastne Cčko a nejaké makrá?
Dá sa pre audrino kódiť aj v normálnom C++? so všetkým čo k tomu patrí (templaty, classy, type traity atď)? lebo ešte som sa na to nepozeral (som v práci), ale už sa na to teším, ak sa to naučím, tak by som to mohol ponúkať ako službu.
Robiť rôzne riěšenia do domu, alebo do auta na zákazku (vrámci voľného času) A neskôr keby sa mi v tom darilo tak by som nahradil moj terajší zdroj obživy (FE development v ReactJS), tým čo ma baví naj-viac (elektronika a low level programovanie v C++).