Zdarec,
myslim ze jsem si prosel celkem podobnym co ty (az na to huleni tedy a pritelkyni kterou jsem mel

). Delal jsem v mensi ceske firme (fakt jsem se tesil do prace, doposavad chodime s kolegy na pivko a vylety), ale casem jsem chtel neco vetsiho (mel jsem velke oci), tak jsem sel do jednoho korporatu, pote do dalsiho na vyssi pozici. Bohuzel jsem celkove zklaman. Clovek chce prijit s necim novym, co pomuze zakaznikovi, ale misto toho aby mu ostatni vysli vstric, tak ti hazeji jen klacky pod nohy a vzhledem k mnozstvi procesu me to rychle prestalo bavit a prestal jsem byt v praci kreativni. Zacal jsem si hrat doma a labovat, ucit se na certifikace, ktere jsem mohl taktez venovat 6h v praci. Skoncilo to jednou velmi cenenou certifikaci v oboru a ted je cas jit do jedne mensi firmy, kde se doufam vyradim a mega se na to tesim co me cekaji za vyzvy a projekty
Babicka mi taky rikala ze jsem uplne hloupej, ze jsem dal vypoved. Ze to je uplne sen chodit do prace, kde nic moc nemusis delat. Jenze kdo si tim neprojde, tak nevi jak to je znicujici temer 1/3 zivota (dne) travit v prostredi, ktere te ubiji a nenaplnuje. Rano vstanes a netesis se do prace a ten pocit fakt nechces mit 5/7 tydne

. Jedine co te tam drzi je, ze v pohode pokecas s kolegy.
Pro ty co si budou chtit rejpnout, tak jsem taktez zkusil freelancer.com a obcas si tim neco privydelam, na vlastni zivnost zatim nemam koule. Pritelkyni mam, aktivne cestujeme, pulmaraton, Madeira, turistika, bezky, lyze a ted v planu Beskydska sedma. Jinak na cestovani doporucuji expeditionclub.cz, delaji super vylety za hranici komfortu a poznas se tam se super lidmi

Novym vyzvam zdar!