Mikrotik ac lite přístup pro správu routeru

Re:Mikrotik ac lite přístup pro správu routeru
« Odpověď #15 kdy: 29. 10. 2024, 15:47:38 »
Zkus použít nižší verzi winboxu, občas to pomáhá.

« Odpověď #16 kdy: 31. 10. 2024, 10:41:50 »
Nakonec jsem oba routery odvezl k providerovi,ten je zcela resetoval a nastavil. Takže jsem to takto vyřešil a vše je jak má být.

« Odpověď #17 kdy: Dnes v 15:02:32 »
Tak vše není jak má být ,chtěl jsem aby ty sítě spojil jak 2,4 ghz tak 5 ghz protože mám dva routery tak aby to prostě běželo prostě v tomhletom módu a provider mi nakonec nastavil prostě čtyři wi-fi sítě ,dvě jsou 2,4 ghz a dvě jsou 5 ghz a neví jak to spojit dohromady ,obě dvě sítě jsou nastavený v AP bridge.
Nějaký nápad?

« Odpověď #18 kdy: Dnes v 15:22:58 »
Omlouvám se,jak to asi nesrozumitelně píší. Teď mám nastaveno tak, že jeden router v přízemí má dvě wifi 2.4 a 5 ghz.
A v patře mám druhý router a ten má taky dvě wifi. Ty jsou jinak pojmenované než ty v přízemí.

Chtěl jsem,aby to spojil dohromady,abych měl jednu síť,ale provider neví jak to udělat . Obě sítě běží v apbridge,20/40 mhz,superchanell.

Jose D

• 892
    • Zobrazit profil
« Odpověď #19 kdy: Dnes v 15:27:41 »
...
A v patře mám druhý router a ten má taky dvě wifi. Ty jsou jinak pojmenované než ty v přízemí.
...

no jestli to v patře jede jen jako AP (a není tam NAT) tak prostě ty síťě pojmenujte stejně, a je to.

« Odpověď #20 kdy: Dnes v 15:34:01 »
To slovo co hledáte je mesh.

« Odpověď #21 kdy: Dnes v 16:02:24 »
Všechny sítě pojmenovaný stejně a síť běžela velmi pomalu.
Takže to rozdělil na dvakrát dvě sítě 2.4 a 5 ghz,jak jsem již psal o příspěvek výše.

Jose D

• 892
    • Zobrazit profil
« Odpověď #22 kdy: Dnes v 16:09:18 »
To slovo co hledáte je mesh.

On tam má metalickej rozvod ne?

« Odpověď #23 kdy: Dnes v 16:12:41 »
Všechny sítě pojmenovaný stejně a síť běžela velmi pomalu.
Takže to rozdělil na dvakrát dvě sítě 2.4 a 5 ghz,jak jsem již psal o příspěvek výše.

To druhe zarizeni je co? Taky Mikrotik? Pokud ano, tak idealne aktualizovat a pomoci capsmana tam nastavit wifi tak aby fungoval roaming.