Hele dám ti tip, vykašli se na mikrosoftí antivirus a rodině nainstaluj Bitdefender Internet security - pro 10 zařízení na 3 roky stojí licence na jedno zařízení cca 120,- kč za rok... Určo je to levnější než výpalné za 365 opic...
defender nepotrebuje predplatne, ani ziadne prepojenie s office 365. Sam pouzivam na svojom PC defender (momentalne som v praci takze pozriem az vecer ako sa presne vola) a za nic tam neplatim.
@jjrsk: co to trepes za pi<>viny? Kde ti antivirak zerie 30-60% cpu? To mas ako procesor pero a papier ze rucne nestihnes spocitat dalsie ulohy? A 50% iops? Hmm, to mas asi pristup k hardisku cez postovych holubov, ze?
A preco zasa menis temu a dokonca aj svoje vlastne odpovede => zrazu potrebujes antivirak vypnut navzdy?!?! Kde to je v tvojom prvom prispevku? Nikde! Je to navyse jeho vseobecne znama vlastnost ze ak nemas iny antivirak tak bezi on. Aj v aute si vypinas airbagy? Ak ano, tiez predpokladam nejakym sedliackym sposobom, ala dratky v poistkovej skrinke.
A ani len mi netvrd ze ti linux upgrade (alebo dokonca aj update) nic nerozbije a nezmeni nejake nastavenia. Uz som si takych situacii zopar zazil.
Proste zasa len presadzujes svoj pokruteny nazor ako pravdu, nervacik jeden.