mame: sorry ale veskera tva argumentace mi prijde az detsky naivni
1) pises ze chces byt zamestnancem a zaroven partnerem, coz mi prijde az smesne. sorry ale, zamestnanec uz z definice toho co to znamena tak NIKDY ale fakt NIKDY nemuze byt rovnoceny partner. zamestnanec je nastroj, pouzit a zahodit,utratit za nej jen tolik kolik se musi. v dnesni civilizovane dobe ma sice spoustu prav a jistot, ze evidentne to dokonce nekdo i muze nespravne pochopit jako partnerstvi,ale nikdy nebylo a snad ani nebude....chces byt nejake firme rovnoceny partner tak ok,bud,bud samoztatny svepravny subjekt, firma ci freelancer, ale to asi nechces protoze takovy nastroj nenese zadne rizika. mit pravidelny prijem, kde je celkem fuk jak co kdo kdo podelal nebo vydelal, musi mit nevyhody
2) IT je cim dal vic hloupy obor. zere sam sebe, tim jak se vyviji tak neustale snizuje naroky na intelekt. vystudovat it je trivialni,zivit se tim je take. jeste furt zijeme v zlate ere, kdy jsou it platy vysoce nadprumerne, v podstate pokud se nepletu tak v prumeru je to s bankovnim sektorem nejvic preplaceny obor, tak si nestezuj.
nemyslim ze vyvijet sw je narocnejsi nez napriklad....ucetni. schopnost rozdelit problem na hromadu kroku myslim neni zadna rocket science....