Patlala paprtala a vznikl Adam S.

patlala-AS

Patlala paprtala a vznikl Adam S.
« kdy: 21. 10. 2010, 21:10:54 »
Prave jsem precetl 4 zpravy nejmenovaneho A.S. a ve 3 z nich udelala ta osoba chybu. Nekde asi soudruzi udelali chybu....
Kam Roote, kam spejes?!!!!!!
 :o
« Poslední změna: 21. 10. 2010, 23:07:18 od Petr Krčmář »

marwyn

Re: patlala paprtala -> a vznikl Adam S.
« Odpověď #1 kdy: 21. 10. 2010, 22:14:20 »
Když tě to tak trápí, tak je nečti.

choj

Re: patlala paprtala -> a vznikl Adam S.
« Odpověď #2 kdy: 21. 10. 2010, 23:00:27 »
Nebo něco napiš sám :)

Re: Patlala paprtala a vznikl Adam S.
« Odpověď #3 kdy: 21. 10. 2010, 23:10:03 »
Místo zbytečného anonymního brblání je účelnější investovat energii do jedné ze dvou užitečnějších věcí:

1) Napsat nějakou vlastní zprávičku. Samozřejmě podepsanou pravým jménem, aby ji ostatní anonymní uživatelé mohli podrobit nevybíravé kritice.

2) Upozornit autora (mailem nebo pod zprávičkou) slušně na konkrétní problém. Adam napíše ročně přes tisíc zpráviček a určitě bude rád, když mu někdo řekne, že je v některé z nich chyba.

nazir

• 110
  • Veni, vidi, discessi.
    • Zobrazit profil
    • hic sunt elephanti
« Odpověď #4 kdy: 22. 10. 2010, 15:19:57 »
Faktickou, ani gramatickou správnost zpráviček už na rootu nějakou dobu neřeším (maximálně na nějakou chybu autora upozorním), ale zaujala mne Vaše odpověď, pane Krčmáři;

1) všiml jsem si pár zpráviček od autora s typicky českým jménem "Lenin POWER!".  Pravost tohoto jména jste ověřoval osobně?

2) možná by stačilo těch zpráviček ročně jen 365, nebo klidně i ještě méně, není přece třeba informovat o každé nové alfa verzi ubuntu, nebo wine...  Kvalitu nelze ve všech případech nahradit kvantitou (alespoň IMHO, Vy to třeba vidíte jinak)...

dfasdfa

« Odpověď #5 kdy: 22. 10. 2010, 16:16:18 »
Som za to, aby po p. A.S. niekto správičky a články kontroloval - správnosť faktickú, URL a nakoniec aj gramatickú. Váš red. sys. to určite umožňuje, veď predsa správičky od čitateľov čakajú na schválenie.

Pobavila ma odpoveď "...že je v některé z nich chyba." na "Prave jsem precetl 4 zpravy nejmenovaneho A.S. a ve 3 z nich udelala ta osoba chybu.". Skúsenosťou dávam za pravdu OP.

Nie som si istý, či si dobre pamätám, ale zdá sa mi, že v istej dobe zmizlo hodnotenie správičiek. Zvyknem hodnotiť autorov a bol by som rád, keby sa to premietlo na skladbe autorov článkov v budúcnosti. Napriek trvale negatívnym  reakciám na A.S., ktoré si dlhú dobu všímam v diskusiách jeho počet článkov rástol. Nie tak kvalita správičiek. Kvalita jeho článkov sa trochu zlepšila.

Fantomas

« Odpověď #6 kdy: 22. 10. 2010, 16:43:38 »
Delate z toho vedu, me jeho zpravicky nevadi, naopak, jsem rad, ze se nekdo snazi.
To Petr Voralek: Asi jste spatne videl, mezi autory jsem takoveho nenasel: http://www.root.cz/autori/

nazir

• 110
  • Veni, vidi, discessi.
    • Zobrazit profil
    • hic sunt elephanti
« Odpověď #7 kdy: 22. 10. 2010, 16:54:54 »