Fascinuje mě, jaké taky někdo řeší problémy.

Já mám u dveří na cedulce Programátor, ale cítím se být spíš vývojářem, protože zasahuju i do návrhu hardware a při hledání chyb si běžně hraju s osciloskopem, abych zjistil, která nožička procesoru je špatně připájená a podobně... případně, když se vrátí z provozu něco, co jsem programoval, zkoumám, proč to shořelo a zda lze HW/SW vylepšit?
Kromě vyhlášky 50 (teď už se jmenuje jinak), musím mít i vyhlášku 100, vstup do kolejiště železnice a metra. Ve skříni mám montérky, výstražnou vestu, přilbu a lezecký úvazek... a teď pozor, dneska jsem už nafasoval i rukavice, neboť jsme se shodli, že bez nich v téhle zimě po stožáru fakt nepolezu...
Na seniory si u nás nikdo nehraje, ale v pohotovosti se střídá skupina nejzkušenějších. Ti už vědí úplně všechno a dokáží odpovědět i když je o půlnoci telefonem vzbudí vzteklý výpravčí, že mu nejde výhybka číslo 9. K těm já patřit nehodlám... :-)
Sice mám pochybnosti, zda mě dostatečně platí, ale zase je to pestré. Řešit celý rok SQL dotazy nad stejnou databází, by mě asi nebavilo...