Myslite si ze prispievanie do nejakeho verejneho github repa ho dostane do lepsej prace? Sanca tak 1:100. Co ho dostane do lepsej prace su skusenosti s viacerymi technologiami a praca v nejakych znamejsich firmach ( tj nie garazovky o troch ludoch).
Rekruter drzi v ruke tvoj zivotopis maximalne 60sekund a pocas nich sa rozhodne ci ta hodi na kopku "mame zaujem", "mozno mame zaujem" alebo "nemame zaujem" (niektori to delia dokonca len na dve). Rekruter netravi cas otvaranim github linkov a studovanim commit historie aby videl na com si robil, to mu musis napisat v par vetach/klucovych slovach ty v zivotopise.
Toto prispievanie do verejneho projektu je dobre akurat tak pre dobry pocit ze som s niecim pomohol, ze som nieco posunul dalej, nieco som sa pri tom naucil a urobil som to zadarmo. Ale urcite nie ako reklama sameho seba ktora mi ma pomoct k lepsej praci.
Apropo k tomu troleniu s cobolom, nevsimaj si ich, to je zial "kultura tohto fora" ze to tu radi vytahuju na ludi ktory sami nevedia co chcu, co si bez urazky Stilgar ty, neber to v zlom, proste to tak len je