Já jsem se na ten kurz hlásila, takže jsem prosla tím vyberkem. Behem nej jsem potkala lidi, co tam pracují a bylo to fajn. Nakonec jsem odjela od zahraničí, ale mám to v budoucnu furt v plánu. Jsem samouk Javy, ale to se člověk fakt nenaučí tak, aby mu dali práci, resp. za hodně dlouhou dobu. A nejsem uplne clovek co sam dokaze sedet doma 5 mesicu a od 8 do 8 se ucit, aby to tak rychle zvladl a jeste si sam dohledavat materialy... Jasně, že to jde, ale rozhodně ne za 5 mesicu. Platit se tam dá buď předem, nebo je možnost zacit splacet az po tom, co ti tu praci najdou, takze kdyby ti ji nenasli, nezaplati clovek nic. Ani přes urad prace to zaplatit nejde. Samo musis mit nakou rezervu, protoze se pri tom kurzu pracovat neda a z neceho clovek zit musi. Pred karantenou jsem tam byla na workshopu, a tam byli i absolventi, a ti nastoupili do novy prace fakt do mesice po skonceni. Garantovany minimum platu maj 35 tisic, ale byl tam i kluk co mu firma sama nabidla nastup 40. Takze jsem si jista, ze po roce i po dvou se ty lidi dostanou na hodne slusny prachy.