Uz Vas nemam rad. Privelmi moralizujete a aj ked chcete mozno nieco dobre, vravite to sakra zlym stylom. Mna uz jednak mainstreamove techonologie omrzeli a zacinam sa ucit SmallTalk, Erlang, zozeniem si nieco o mainframoch (na skole taky clovek nejaky je)...
Chcem robit a robit na zaujimavych veciach. O plat sa nebojim, tipujem, ze bude aspon priemerny. Neviem, nezaujima ma to. Chcem vyzit, trenovat mozog a odviest kvalitnu pracu. Radsej pracu neodovzdat ako odvzdat nieco nekvalitne. Robit nieco potrebne, co ma zmysel a nie je v ruzovych rukavickach. Nieco, co mi moze kedykolvek dat facku. Chcem facky, inac by som velmi z pohodlnel. Chcem na sebe pracovat a nie byt pohodlny...
Velmi sa mi nepaci, ako tu nadavate na Cechov atd... Ak s niekym budem pracovat, je mi absolutne jedno akej je tej clovek narodnosti alebo farby. To pri praci nie je dolezite. Tam su dolezite myslienky, vola pracovat a samotne pracovanie.
A ked nebudem mat taku pracu, tak nebudem robit pracu, ktora ma nebavi za tazke peniaze, ale radsej pojdem ucit do skoly. To ma ja bavi aj ucit mi naozaj pride ako poslanie. Nieco, co ma sakra vyznam. Chcem, aby ma zivot bavil a tesil ,a nie aby ma nudil za tazke peniaze...
Ba lenin, aj si o Vas myslim, ze ste zakomplexovany. Inac u cloveka vo Vasej pozicii (do akej sa davate) urcite necakam, ze pride na sotva priemerne forum a bude o sebe hovorit, co vsetko spravil, aky je guru a nadavat na Cechov... Hlavne, ze mate "nekecat a delat" a uprimne, ja som Vas videl iba kecat a kecat...
Lenin, prajem Vam pekny zivot.