Jiste pane predsedo, a ted zpatky do chliva - protoze jenom prase udela datum jako 32 bit a musi to byt fest divocak, aby to meli jako signed, protoze tri kralove se jiste domlouvali na navsteve betlema skrze mejly... :-)
https://www.root.cz/zpravicky/rok-2022-zpusobil-chybu-v-serveru-microsoft-exchange/
kdyby jsi četl pozorně, všiml by sis, že problém je pouze na onpremise platformě, to je ta co již nepoužívám
takže mne se daný problém nijak netýkal
mimochodem samozřejmě, exchange a obecně windows jsou jediný a chybný sw, vše ostatní je naprosto bezchybné a sluníčkové
(soudny clovek nezvoli MS platformu pro maily, takze vsechno spatne, uz od doby co jste sahl na pocitac)
samozřejmě, jediný a správný OS je jen a pouze Linux a nic jiného
mám jeden takový drobný problém, jak jsem měl v roce 1989 pracovat s počítačem? měl jsem zavolat Linusovi aby s tím pohnul a uveřejnil svoje jádro dříve? nebo mi měl poskytnout nějakou alfaverzi? a jak jsem se měl o existenci Linuxu dozvědět?
nebo možná asi jsem ten počítač neměl ani zapínat, protože jsem měl už v tu dobu vědět, že za dva roky vznikne něco krásného a nádherného, co ovlivní celý svět, že?