V čem je to Allegro tak strašně závadné?
Z vlastnej skusenosti, vecsina predajcov neposiela mimo polska.
allegro.cz uz ma evidentne pobocku v cesku, kdyz prevzali i mall.cz, takze reklamace nemuze byt problem.
tak to zial nie je, odporucam pozriet napr nasledujuce video od kanalu GeekBoy:
https://www.youtube.com/watch?v=XSPLcvwC1bs, kde niekde okolo 12tej minuty zacinaju jeho skusenosti s reklamaciami na allegre.
V skratke pre tich co nejdu pozerat video:
Obchod s nim komunikuje v polstine aj ked on komunikuje s "ceskou pobockou" v cestine, neunuvaju sa to doslova ani len prehnat google prekladacom tie ich odpovede. Dalej reklamoval produkt kde mu bol doruceny fejk - vysledok zamietnuta.
Ak mam za nieco vyvalit plnu cenu, tak ocakavam ze to bude original a ak s tym nahodou nieco je, tak mi to bez reptania vymenia/vratia peniaze.
Hodne sa tu spomina alza, a stale tu citit nejaku pachut vo vzduchu ked sa spomina jej meno. Jedinu negativnu vec co vidim ja na alze je ich dotierave volanie po tom ako urobim nejaku drahsiu objednavku (kludne za par desiatok eur) a vnucovanie predlzenej "zaruky", ktora ani zarukou neni.
Inak na ten obchod nemam nic co by som im vytkol, skvely eshop kde si viem filtrovat na zaklade X parametrov, ktory ocividne neustale vylepsuju pre vsemozne kategorie (pametam si ako to vyzeralo napr 10 rokov dozadu), velmi rychle dodanie ci uz kurierom, alebo do alza boxu.
Ceny urcite nie su najvyssie na trhu ako sa tu casto krat ludia snazia ukazat. Byva to proste rozne, od nizsich cez priemerne az po vyssie. A viete tam najst praveze aj tu nanizsiu alebo jednu z najnizsich cien -> sem ratam aspon nejak trochu verejne zname obchody, to ze heureka vylistuje no-name obchod ktory ma az podozrivo nizku cenu, kde som si neni isty ci mi vobec dojde produkt a ak ano v akom stave (a "originalite"
), pripadne ci ten obchod tam este o mesiac vobec bude - vo mne doveru teda nevzbudi.
Ohladom reklamacie v alze, pametam si ze som musel reklamovat vec iba raz, bola to nejaka wifina, proste nefungovala ako mala asi nejaky vadny kus, tak som to vyreklamoval a vsetko uplne v pohode, vratili mi peniaze.