Když budu blokovat JS, tak mi nebudou fungovat funkce webů přece?
@refon: Jak bys do VIRTUÁLNÍHO server chtěl zapojit kabel, když je virtuální, nehmotný, abstraktní, prostě reálně neexistuje? Ano experiment.připojuji se pomoví VNCserveru nebo SPICE protokolu.
Zmen layout.frame_rate z -1 treba na 3, FF bude pak skoro k nepouziti (prehravani videa rozhodne), ale zatez zpusobena vzdalenym vykreslovanim by mela vyrazne klesnout.
Zkusil jsem nastavit frame rate dle pokynů plus automatické refreshování nějakých stránek v intervalu pár desítek vteřin pro simulaci, shodil prohlížeče na lištu. A odpojil se ze SPICE session.Load avg. se drží stále mezi hodnotami 8 a 9.
RAM Skoro 100% zelené čárky v htopSWAP 100% červené čárkyCPU obě vlákna jak kdy někdy obě na 100% nekdy obě na 20% skáče to různě.Teď to třeba chvilku vypadalo takhle viz screenshot.
Cca. 40minut od spuštění SWAP na 100% :-) Po malých krůčcích se postupně plnila RAM a potom se začal plnit i odkládací prostor disku.
@Ondrej Nemecek: No já potom zkoušel i 8GB a ani tolik nestačilo. A teď se najednou zase drží na 3GB a to jim stačí, fakt zvláštní. No ještě si s tím budu chvíli hrát a uvidím no.
2xCPU mezi 80% a 90%4GB RAM nestačí, každou chvilku to padá, ale zkusím tedy přidat více RAM a SWAP, třeba to bude méně padat. Díky moc všem co mi poradili a pomohli, udělali jste dobrý skutek. :-)
Citace: scientific 20. 02. 2018, 20:27:15@Ondrej Nemecek: No já potom zkoušel i 8GB a ani tolik nestačilo. A teď se najednou zase drží na 3GB a to jim stačí, fakt zvláštní. No ještě si s tím budu chvíli hrát a uvidím no.Me hned po restartu vzal cca 2GB, pred restartem to teda melo kolem 6GB, ale to bezel FF uz nekolik tydnu. To vytizeni dle vmstatu mi nejprijde tragicke (odhadem prumer 50% user time) pro 4 aktivni browsery, ale zalezi na tom, co presne loadujes za stranky a jak casto realoadujes.