GPU
Pomijive a docasne mozna, jde hlavne o kompletni zmenu chovani BFU. Od psani, cteni, dizkuze, bloggovani po pasivni konzumaci - sledovani videi, honeni laiku a sledovanosti na co nejvetsich blbostech.
Lamer.cz fungoval jako server uplne normalne jseste zacatkem rijna, vse bezelo, ted to hlasi chybu na serveru. Ale hlasky nepribyvaly. Jednu pomerne dlouhou dobu nesla ani registrace-obnova hesla, nefungovalo schvalovani.
NoxNox
Urcite to nekde dam, pokusim se nahodit uz delsi dobu svuj web, ale nejde mi to. Stahnul jsem Lamera s pouzitim promenne jako cislo hlasky, takze ve vysledku jen necelych 74 000 html souboru dobre serazenych, kde jsou hlasky i s komentarema. Po zabaleni 7z to ma jen neco prez 50 MiB. Seznam vsech hlasek bez komentaru, od nejlepsi po nejhorsi, tam jsem pouzil promennou jako cislo stranky s nekolika hlaskama, dohromadu to ma nekolik tisic stranek a 7z archiv ma neco okolo 6 MiB (obsahuje vsechny hlasky). Tak mohu poslat i mailem.
McFly
Samozrejme, ze by to byla skoda. Web Archove je casto pretizemy a mimo prvni stranku se moc nedostanes. Tady je duvod, proc pouzit "Program na stazeni celeho webu - muj dotaz pred lety". Ale stahnul jsem to sofistikovane, ne klasicke prolezani vsech linku. Tak je celkovych dat mene.
czAtlantis
Bitevni tank - to byla jedna z top hlasek a asi nejoblibenejsi, take me to dostalo. Podle meho nazoru bylo jeste lepsi to urcovani Koniklce (kytka z hor) a rozhovor botaniku (jestli dedulak zvladne otevrit prilohu a on byl online). A pak take ta hlaska jak jel z Prahy do Brna, zaspal a probudila ho SMS v Bodapesti. To se mi zda az neuveritelny. Do Slovenska (prvni stanice Kuty) by dojel, pak se meni ale pruvodci, pokracuje do Bratislavy a Sturovo, v Madarsku je opet nova vlakova ceta. Ale silenost, probudit se v Budapesti. A nebo kalit v Praze a probudit se druhy den v trolejbuse.
Jedna z vubec poslednich hlasek o nafoceni koni, to taky me dostalo. A nebo jak pritelkyne dala "nabit ty baterky do fotaku" pravopisne ta veta ma vice spravnych vyznamu, ale ... Nebo jak si shanel ukol - vykres ctyrtaktu v Autocadu a sehnal dvojtakt. Nepoznal to a ptal se na pomoc se zmenou jmena u vykresu, s tim ze to odevzda. To me dostalo.