Jak platíte za hudbu a filmy?

Re:Jak platíte za hudbu a filmy?
« Odpověď #15 kdy: Dnes v 10:00:25 »

• Je mi 35 let.
Rovněž obdobně vzpomínám na Autocad 10 pro DOS, u kterého platí víceméně to samé.

Jasně, narodil jsi se v 1991 a pamatuješ AutoCAD 10 pro DOS. Rozhodně .... ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
A určitě jsi ho měl doma a použival jsi normální myš, že?   ;D ;D ;D ;D

Když už si trolíš tak si pořádně vymysli i tu omáčku okolo. Jsi jak Ježek ten tu taky krmil ovce že měl 486tku v 92tém.
Trolíte tak leda vy a ještě ukazujete zjevnou aroganci a hloupost. Představte si, že my měli doma 386 s barevným monitorem v roce 1989. Nebyla naše, patřila Agrodatu a fakt to nebyl levný stroj ani na tehdejší poměry; raději nechci vědět, kolik stál. Proč jsme ji měli oficiálně doma mělo nějaké konkrétní důvody, znám je ovšem jen částečně. V roce 1992 tedy 486 mít úplně v pohodě mohl. Že je nad vaše možnosti to chápat je váš problém, ne náš.

A totéž platí o Autocadu pro DOS. První autocady ostatně vznikly ještě pro CP/M. On ne každej tahal v té době kachničky, příteli. A ne každej měl doma maximálně osmibit. Drtivou většinou ale samozřejmě šlo o podnikové stroje a podnikový software.

hmmmw

• 109
    • Zobrazit profil
« Odpověď #16 kdy: Dnes v 10:01:46 »

• Je mi 35 let.
Rovněž obdobně vzpomínám na Autocad 10 pro DOS, u kterého platí víceméně to samé.

Jasně, narodil jsi se v 1991 a pamatuješ AutoCAD 10 pro DOS. Rozhodně .... ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
A určitě jsi ho měl doma a použival jsi normální myš, že?   ;D ;D ;D ;D

Když už si trolíš tak si pořádně vymysli i tu omáčku okolo. Jsi jak Ježek ten tu taky krmil ovce že měl 486tku v 92tém.

Co je na tom divného. Mě je sice už 36, ale také si pamatuji DOS.

« Odpověď #17 kdy: Dnes v 10:22:26 »
Technomaniak tady přišel trolit a ukázat svoji hloupost.

Já si hrál s Autocadem 10 do takových 13 let někdy po roce 2000, měli jsme doma originální licenci, jde vidět technimaniaku, že rozumíš tomu prd, jako vždycky.

Spuštěl se normálně z Windows 95.
« Poslední změna: Dnes v 10:24:28 od registrovany123 »
Od roku 2005 se zabývám SW Vývojem, načež od roku 2015 je to i mé povolání. Specializuji se na Javu, a v posledních letech i na Python a intranetové aplikace v Reactu. Delám v AWS Cloudu.

Karmelos

• 1 361
    • Zobrazit profil
« Odpověď #18 kdy: Dnes v 11:06:06 »
Já razim filozofii, že za hudbu a filmy se prostě výpalný neplatí (stačí to co krade osa).  Kromě toho že mám slušnou diskotéku na CD a vinylu, nemám problém dokoupit moderní média (flac) toho se se nám líbí adhoc. Filmy v kině a na terest TV, většinu zajímavější moderní produkce jseme stejně shlídnuli v letadle. Něco pro děcka stačí půjčit v knihovně. asi tak...
Gréta je nejlepší.