mRNA covid procedura není očkování
Jak definuješ očkování?
a nefunguje
Jak vysvětluješ, že je 6-10x menší podíl očkovaných v nemocnicích, na JIP a v krematoriích? (
https://ockovani.opendatalab.cz/statistiky, případně třeba v zahraničí
https://datadashboard.health.gov.il/COVID-19/general (použij Google překlad))
Jsi testovací králík a neplacený dobrovolník. Hodně štěstí se zdravím v nadcházejících letech a pevné srdíčko. Vakcíny se testují x let z dobrých důvodů.
Můžeš zkusit napsat nějaký způsob, jak by mRNA vakcína mohla škodit, navíc až po několika letech, a současně to skutečný virus neudělá?
S experimentálním neschváleným genovým lektvarem
Proč je to genový lektvar? Protože to obsahuje mRNA? Je ti jasné co všechno dalšího obsahuje mRNA a injektuje ji do tvých buněk, které pak podle toho produkují proteiny?
Vakcína pro mě je a vždy byla založena na principu umrtveného viru
Takže třeba úplně první vakcína, podle které se to dokonce jmenuje - živé kravské neštovice, nebo třeba vakcína na obrnu (živý zmutovaný virus) nebyla vakcína?
A neřešilo se třeba nedávno, že takové vakcíny s různými adjuvans způsobují autismus?
A co z toho vyplývá, že to teda nepasuje do tvé definice vakcíny? Pokud jsi měl v roce 1990 definici, že televize je věc co přijímá ze vzduchu signál a kreslí ho na CRT, a pak přišly kabelovky a LCD, nestálo by za to upravit definici?
Podle výstražné nálepky na oficiálních stránkách comirnaty je to apíš přivoditel zápalů srdce a o to já s prominutím zájem nemám.
Si asi moc nečetl příbalové letáky, skoro u všeho je že to může způsobit všechno. Ale i kdyby - nebylo by lepší to porovnávat s alternativami? Ty vypadají ohledně rizik jak?
Žádnej hate, bro. Ale nemusíš hejtit mě. Já jsem tomu podvodu nenaletěl a nemam tobě za zlý, pokud ty jo nebo jsi šel dobrovolně dělat králíka.
My ti máme za zlý že minorita neočkovaných přetěžuje nadpolovičně nemocnice a roznáší to víc než očkovaní. (ale pokud jsi mladý a zdravý a tedy s malým rizikem, a ideálně podepíšeš reverz, tak bychom ti to asi odpustili)