Dobrý den,
zkouším tp i zde ... jestli náhodou někdo neřešil podobný problém s BlackBerry Classic ...
Provedl jsem vymazání BlackBerry Classic, pomocí
https://experienceshare.net/2022/02/27/blackberry-stuck-on-initial-wifi-setup-solution/se mě podařilo dokončit úvodní nastavení, takže po restartu telefonu mě normálně naběhne.
Instaloval jsem BlackBerryDesktopSoftware_1.2.0.52_B59.exe nyní mě funguje a komunikuje BlackBerry Blend - mohu tedy procházet kontakty, psát SMS na počítači.
Nicméně se mě ani po spoustě hodin pokusů, restartů, odinstalací, vymazání ovladačů ze správce zařízení, nalezených řešení zapnutí protokolu SMB 1.0,
spouštět program v režimu kompatibility ... NEDAŘÍ zprovoznit ani BlackBerry Link, ani např. BB10_App_Manager_Windows_1_0_0.exe.
BlackBerry Link
Device not Connected - Complete setup process on your device. Tahle zpráva se mě pořád objevuje, i když nastavení dokončím hned po restartu telefonu ...
BlackBerry APP Manager :
Zvolím : Manage your device: blms vyzvě mě k vložení hesla a poté se mě objeví "Retrive list of installed apps from BB10" a dál se nic neděje.
See attachments - BB is on development mode
Připomínám Blend mě funguje a komunikuje ... Připojuji se USB kabelem. OS Win 10 Home.
Děkuji za tipy ...
Vaclav