Koukal jsem, kde je diskuze k tomu "článku" aka komerčnímu sdělení a jsem rád, že fórum nezklamalo. Já si to teda ze zvědavosti zkusil, ale takovou hrůzu už jsem dlouho nezažil. Oni jsou asi uživatele MS produktů už zvyklí, ale já mám teda nějaký kvalitativní standard, pod který bych nerad chodil
.
Kdo jste na to zvědaví a nespustíte to kvůli dependencies na nových verzích knihoven, nezoufejte, vůbec o nic jste nepřišli. Naopak my co jsme se tím zabývali i jen ze zvědavosti jsme přišli o drahocenný čas. Mám pocit, že tenhle "editor" ani nevznikl proto, aby sloužil programátorům, ale pro novou firemní politiku "jak jsme teď hodná firma, jak rozdáváme a jak láskujeme Linux"
. Trochu to ale netrefili, protože programátoři jsou jedni z největších odborníků, tak nějak nechápu, proč si nějaký markeťák myslel, že když dostanou takovou hrůzu zdarma, že se jim změní názor na MS
.
Já od té doby, co v Aptana Studion 3 nefungovalo přes rok našeptávání u Pythonu (
https://jira.appcelerator.org/browse/APSTUD-8261) používám přímo Eclipse. Ale koukám, že je nejvyšší čas zase kouknout na Aptanu, když už to po více než roce opravili
.