Já používám
Bitwarden. Má rozšíření do všech myslitelných prohlížečů, hesla se synchronizují přes online službu. Má desktopovou i mobilní aplikaci. Flash disk s programem s sebou netahám – mám hesla v mobilu, takže pokud potřebuju výjimečně zadat heslo v jiném zařízení, opíšu ho z mobilu (stejně bych nechtěl spouštět správce hesel na cizím počítači – jsou hesla, která na cizím počítači zadám, ale rozhodně tam nechci zadávat přístup ke všem heslům).
Bitwarden má dostupné zdrojové kódy, existují i OSS alternativy komunikující stejným protokolem.
Existuje i placená verze Bitwardenu, kde je podpora po jednorázová hesla (TOTP 2FA), můžete někomu dát nouzový přístup (třeba kdybyste byl v nemocnici), vyšší placená verze umí sdílet hesla třeba v rodině. V betaverzi je i podpora pro Passkey.
Existuje nějaké řešení? Třeba nějaký doplněk?
Nevím o tom, že by šlo Firefox napojit na správce hesel od Googlu. To je důvod, proč nepoužívám řešení vestavěná přímo v prohlížeči – protože je to svázané jenom s tím prohlížečem, maximálně se to synchronizuje mezi více instancemi toho prohlížeče, ale jsem v tom prohlížeči uzamčený. Navíc ti správci hesel v prohlížečích mají často dost omezené možnosti. Dlouho neuměli ani hesla generovat, je třeba problém určit, mezi kterými weby se hesla sdílí (třeba že pro lupa.cz i root.cz je stejný login a heslo). Proto radši používám externího správce hesel a do prohlížeče hesla dostávám pomocí rozšíření.
nahrát hesla na Idem Key od GoTrush
To nejde, Idem Key slouží pro uložení klíčů, ne hesel.