Aby si nebol prekvapeny. Z mojich skusenosti macOS nieje o nic menej zabugovany ako Win10.
Dostal som v praci macbook Pro. Bola to moja prva skusenost, pocul som vcelico(casto oslavne) o Applu a aj pret boli moje ocakvania dost vysoke.
Rovnako vysoke sklamanie prislo. Apple nieje ziadna zazracna firma a ostatny voci nim niesu amateri. Plus som mal na starosti ich servis.
Dosiel som k zaveru, ze za tie prachy a problemy nic extra Apple neprinasa. Takze keby som si sam mal kupovat notebook, tak Apple vo vybere urcite nebude.
Co sa tyka tvojho problemu, tak tu sa priklanam k nazoru, ze nabehol Apple marketingu.
Air bol vzdy orientovany na image, nie na vykon. V kombinacii s Apple politikou sa tym vysledkom necudujem.
Narychlo som si precital jednu recenziu Air a citujem
"What this means is that in a bid to keep the CPU cool, the MacBook Air is limiting the speed of the CPU. So, if you're going to be doing a lot of high intensity tasks which require the CPU to work for long periods of time, then you're better off investing in a MacBook Pro, which handles thermal throttling a lot better."
Mali tam problem, ze pri trochu dlhsej zatazi CPU trotloval aby sa mac uchladil a ze pri dlhodobejsej zatazi bol mac dost horuci. Na taky notebook je aj 10W CPU dost, hlavne ked Apple zvykne uprednostonovat ticho pred vykonom.
V tom teste im tiez vyletela teplota rychlo k 100 stupnom a to mali len i3. Skus vyskusat Intel Power Gadget.app, co ti ukaze.
Bojim sa, ze Big Sur ti v tom nepomoze, mozno skor naopak. Zo skusenosti vo firme sa nam vykon a celkovy prejav nasich macov kazdou novou verziou macOS skor zhorsoval.