V žádném plusu nejsi, protože nějaké nákupy notebooku a auta na leasing nevyváží to, co nakonec státu odvedeš - a na tom je i celý systém DPH založen. A že jenom trolíš, to je zjevné. Stejně jako to, že ohledně DPH nebudeš nejostřejší tužka v penálu.
Trošku mi připomínáš jednoho člověka, co jsem na jedné přednášce od týpka, co učí vztahy slyšel. Na fóru měli bezvadného teoretika na balení holek, všechno věděl, všude byl, prostě všudybyl, numero uno.
Co tomu nepřálo, jednou se potkal s profesionálním svůdníkem, a ten všudybylovi z fóra říká "prosímtě pojď, ukážeš mi to, jak se ty holky balí, od tebe se můžu mnoho naučit, na fóru vypadáš jako nejchytřejší člověk".
Tak chvilku šli, a on povídá všudybylovi v centru, pojď zeptáme se těhle holek jestli by s námi nezašli na kafe. Všudybyl z fóra ale najednou zmizel. Nikde po něm ani stopy. Tak za ním týpek běžel a našel ho za rohem jak brečí, a povídá mu "co se děje, prosímtě, takový expert jako ty, od tebe se můžu já učit, proč brečíš?".
Všudybyl z fóra povídá: "Víš, vzlyk, vzlyk, já jsem 10 let na všech fórech o balení ženských, všechno všude jsem o tom přečetl, všechno jsem o všem napsal, jsem autorita oboru vzlyk, ale já jsem nikdy holku neměl, já se jich bojím".
Líbil se mi ten název pro pana tečku: "profesor teoretik". Jak říkal týpek, chraň vás bůh být profesor teoretik, je to smutné.