Od Lenina se dá čekat ledacos. Čím vším ten už byl....
A cim jeste budu! Ja se strasne rad ucim novy veci a zejmena ty na ktery mi vsichni rikaji ze jsem na ne od prirody tvrdej. Mam proste rad cokoliv co je pro mne vyzva. Rikam si: Tohle prece musis dat! Lidi vseobecne velmi podcenujou silu vule a treningu. Natrenovat se da vsechno.
Chtete mit zivot jako mam ja? Tak jdete trenovat dovednosti, neni zadny duvod proto abyjste to nezvladli taky. Ja jsem chtel byt vzdycky hodne siroce zamereny - myslim ze se tomu rikat takzvany renezancni clovek.
Tohle mi rikali uz od detstvi - neuc se to, vzdyt se tim nebudes nikdy zivit. Mne to nevadilo a vetsinu svych znalosti jsem v zivote zuzitkoval. Kuprikladu vypocty anten se mi hodily kdyz jsme bastlili na kolene ILS cat I. Byla to strasna sranda to pak ladit, vysilalo nam to porad nejak krive a navic to byl nelegalni vysilac. Nebezel nam zapnutej furt, pouzili jsme pro jeho spousteni stejny mechanizmus s kterym se ovladaji svetla na letisti z letadla.
Litani je naprosto skvely. Zkuste si to taky, snad kazda letecka skola ma jedno/dvouhodinovy kurz, kde vam neco reknou a ukazou a vy se pak rozhodnete zda chcete pokracovat nebo ne. Jestli mate pilotak tak si udelejte dodatek pro nocni litani, to je neuveritelne hezky litat v noci nad sviticim mestem. Rad beru hosty v noci do letadla a jsou z toho nadseni.
Asi nejlepsi pozitek z letani davaji kluzaci. Nerve vam tam zadny motor. proste si plachtite pro radost, cpete se jidlem, zapijite to kolou, poslouchate hudbu co mate radi. Krasna relaxace, s pristanim naprosto zadny stress ono to lita tak pomalu ze se s tim vysekat neda ani kdyby se o to clovek umyslne pokousel. Vetsinou jeste beru nejaky maly dite s sebou nahoru, stejne jako bravali do nahoru mne. Zkuste si to taky - je to velmi levny sport. Za pul roku budete uz sami litat. Ze zacatku budete predevsim uklizet letiste a parkovat letadla.
Golf je taky prima. Zkuste si to. Na hristi vam pujci jeden klacek a micky a muzete jit na
Driving Range. Druhej den vas z toho chytnou zada a vzpomenete si na Lenina. Co nam to ten dedek zase na tom rootu nakecal. My mu tak verili a tohle ze ma byt nejaka zabava, vzdyt nemuzu ani poradne zvedat ruku!
Uspech chce predevsim od vas aktivni pristup k zivotu! Ja jsem si svy detsky sny splnil. Stavel jsem totiz na spravnem zaklade. Na tech hodnotach o kterych vy rikate ze jsou zbytecne a ze to jde i bez nich. Jak je videt podle vasich vysledku tak to bez nich zjevne nejde. To vam nedochazi je v zivote delate neco spatne? Hezky vysvetluje Bible. Pokud chcete prezit bez uhony problemy co k nam kazdy den dochazi tak musime mit dobre postaveno - to jest boží slovo dodržovat. To vam da potrebnou silu v tezkych casech.
24 A tak každý, kdo
slyší tato má slova
a plní je, bude podoben rozvážnému muži, který postavil svůj dům na skále. 25 Tu spadl příval, přihnaly se vody, zvedla se vichřice, a vrhly se na ten dům; ale nepadl, neboť měl základy na skále. 26 Ale každý, kdo
slyší tato má slova
a neplní je, bude podoben muži bláznivému, který postavil svůj dům na písku. 27 A spadl příval, přihnaly se vody, zvedla se vichřice, a obořily se na ten dům; a padl, a jeho pád byl veliký.“ 28 Když Ježíš dokončil tato slova, zástupy žasly nad jeho učením; 29 neboť je
učil jako ten, kdo má moc, a ne jako jejich zákoníci.