Firma Lundegaard

Re:Firma Lundegaard
« Odpověď #30 kdy: 20. 03. 2023, 14:09:29 »
To je otresna historka a jasne to ukazuje, jak ty testy selhaly. Ovividne mely odfiltrovat lidi, co tohle nezvladnou.

U seznamu ty testy naupak fungovaly, jasne ukazaly, ze ja nemuzu vyplnovat inteligencni testy, kdyz mi za zady HR hlasite triska knihami o stul. tudiz do open space seznamu naptrim.

Jigdo

• 506
    • Zobrazit profil
« Odpověď #31 kdy: 27. 04. 2023, 21:35:09 »
BTW,
psychicky unaveny = FURT se ptali na to same. V take jednotlivy manageri chteli odkyvat jejich myslenky.
A byli tam osobnostni testy (pry povinne pro vsechny zamestnance) atd.

Je treba se zeptat na pocet kol hned na zacatku!

Ale to ze se porad ptaji na to same v kazdem kole je prece "Red Flag" .. takze od takove firmy ruce pryc.

Jigdo

• 506
    • Zobrazit profil
« Odpověď #32 kdy: 27. 04. 2023, 21:46:32 »
Jsou to běžní tragédi, kterých je všude plno. Stačí se podívat na to, co dělají a hledají. Co si tak pamatuju, tak hlavně prodávají otroky do korporací.

:)
Pekne jste to vystihl pane kolego .....

Ale treba na GD nejsou az tak pesimisticti .....
https://www.glassdoor.co.uk/Overview/Working-at-Lundegaard-EI_IE598277.11,21.htm

Jigdo

• 506
    • Zobrazit profil
« Odpověď #33 kdy: 27. 04. 2023, 21:52:18 »
Ale je pravda, ze kdyz jsem cca pred 10ti lety jako junior shanel job a nasel jsem firmu, co shanela programatora eshopu, tak jsem tam napsal a doslova jsem dostal zadani 'Naprogramujte plne funkcni eshop s administraci, kosikem a funkcnim objednavkovym systemem'. Tehdy jsem jim slusne napsal, ze mi to opravdu neprijde jako testovaci zadani pro kandidata na pozici a ze jim to klidne naprogramuju za financni obnos. Neozvali se.  :'(

To musela byt nejaka Indicka firma, ne? ;)

« Odpověď #34 kdy: 27. 04. 2023, 23:09:26 »
byla to jedna z nejpopularnejsich a nejlepe platicich firem v Praze.

BTW,
psychicky unaveny = FURT se ptali na to same. V take jednotlivy manageri chteli odkyvat jejich myslenky.

Ale to ze se porad ptaji na to same v kazdem kole je prece "Red Flag" .. takze od takove firmy ruce pryc.

Jigdo

• 506
    • Zobrazit profil
« Odpověď #35 kdy: 27. 04. 2023, 23:17:25 »
byla to jedna z nejpopularnejsich a nejlepe platicich firem v Praze.

BTW,

Aha, takze tam bylo 2 x NEJ. :)
A proto vyhradne brali jen ty co nerikali/ji a nebo neumi rict NE :)

« Odpověď #36 kdy: 28. 04. 2023, 08:41:36 »
Schvalne som si pozrel tu firmu na atmoskope a nemozem si pomoct ale je tam viacero komentarov ktore su ako cez kopirak, a mnoho z nich vydavajucich sa za IT zamestnancov a nie HR mi pridu prave ako klasicky HR blabol vychvalujuci firmu do nebies. Ta firma ma extremne vysoke hodnotenia vo vsetkom, co budme realisti je nemozne :)

3ugeene

« Odpověď #37 kdy: 28. 04. 2023, 09:10:39 »
To musela byt nejaka Indicka firma, ne? ;)

Nene, CZ :) Shodou nahod jsem tam pred par lety nastoupil, to uz se firma rozjela, ale nedavno jsem tam zase skoncil :)

Jigdo

• 506
    • Zobrazit profil
« Odpověď #38 kdy: 29. 04. 2023, 19:38:03 »
Schvalne som si pozrel tu firmu na atmoskope a nemozem si pomoct ale je tam viacero komentarov ktore su ako cez kopirak, a mnoho z nich vydavajucich sa za IT zamestnancov a nie HR mi pridu prave ako klasicky HR blabol vychvalujuci firmu do nebies. Ta firma ma extremne vysoke hodnotenia vo vsetkom, co budme realisti je nemozne :)

U nas nedavno prisli z novym navrhem zakona
https://www.pcmag.com/news/uk-bill-cracks-down-on-subscription-traps-fake-online-reviews
proti "Fake Online Reviews" tak uvidime jak budou uspesni :)

Ale ty armady lidi co to pisou za prachy/nejake financi vyhody je hodne ....:(