Ludom, ktory si proti C++ vramci OOP, lebo nepodporuje garbage collector by som odkazal na vyroka pana Stroustrupa: „C++ is my favourite garbage-collected language because it produces so little garbage.“
Neviem, cakal som, ze tu budu ludia s otvorneu myslou, byt proti niecomu oko OOP mi hodne zabednene. Najradsej vidim prispevky, ktore vravia, ze C++ uz je na nic, lebo je dnes Java/C#. Je smutne, ze z celej oblasti programovania vidia iba tu svoju bodku vo vesmire... Ved si len pozrite pracovne ponuky na C++ casto s dvojnasobnymi nastupnymi platmi ako Java/C#. Nedavno do Prahy prisla firma, ktora sa venuje funkcionalnemu programovaniu atd...
OOP je pekne na riesenie urcitych druhov problemu. Byt proti OOP, kvoli tomu, ze ma ine oblubene 2 jazyky mi pride ako ked niekto tvrdi: "C is the best language ever".
Osobne som rad, ze je mnozstvo jazykov, a mnozstvo pristupov k problemu (nie je to nahodou Unix filozofia, stale mat slobodne na vyber?) lebo tak mam sancu na dany problem zvolit tu najvyhodnejsiu kombinaciu...
Byt proti OOP mi pride take hlupe ako byt proti [doplnte meno Vasho oblubeneho programovacie jazyka]...