Mirku@: Teda ty vsechno tak zevseobecnujes...nekdy nektery veci tak zevseobecnis, ze me to v dobrem smyslu uprime rozesmeje, proste tomu nekdy das takovou stavu, ze se proste nemohu udrzet a rozesmeju se na cely kolo. Ted me prosimte nechytej za slovo, tu stavu si tomu obcas dal v predeslych prispevcich. Ale abych ti odpovedel...
Samozrejme se budu zajimat o to jak to cele funguje a to az na uroven mikroprocesorovych technologiich vcetne hardwaru. Jde mi o rychlost, ktera je klicovym problemem. A LISP nepouziji jako hlavni. Hlavnim zrejme bude C, dale asi C++ a pak bude v baliku (nikoliv nad tim vsim, ale soucasti) mozna LISP a to prave diky sve univerzalnosti.
Nechci fakt ted nic probirat, protoze jak vydis z mych reakci, vsechno je to jenom zatim jen teoreticky, i kdyz musim se priznat ze zas az takovej zacatecnik nejsem. Mam za sebou hratky s BASICem, Pascalem, Assemblerem, a dalsich zejmena webovych technologii. Nejsem ani v jednom pokrocily uzivatel (krom webovych technologii), zatim jsem si jen tak hral. Ale nastupuji na CVUT a potrebuji patricnou motivaci, ktera u mne znamena neco uzitecneho udelat.
Tohle je sice uz vetsi projekt, ale mam i mensi takovy v podstate prkotinky. To jsou mezimotivace.
@Inkvizitor: Nechci rychle vysledky, nebudu delat knihovnu a LISP nebude mym primarnim jazykem. Tim asi bude C a C++, mozna take Java. Ale to se jeste uvidi.
Jinak zatim o tom napadu spis uvazuji jako o takove hracce na hrani pro programatory v Linuxu. No a casem, az dokoncim skolu a budu uz slusne programovat, uvidim, jestli by se to dalo pouzit pro opravdove profi veci. Ale zatim jsem ve stadiu, kdy hledam, jestli uz se tim nekdo nezabyval nekdy v minulosti, takze nechci predbihat veci.