Pověst diskutujících zde můžeš snadno napravit tak, že uvedeš aspoň jeden fakt relevantní k otázce, tedy aspoň jednu konkrétní pojišťovnu, která pojistí notebook při digital nomadingu. Pokud bys dokonce prohlásil, že s tím máš osobní zkušenost, asi bych se rozbrečel dojetím, jak jsou diskuze ne Rootu užitečné.
Neni mozne ze by se na Rootu vyskytovala typicka intenetova diskuze lidi, kteri o tom jak je videt nevedi vubec nic. Nejvic me pobavilo ze si mam s sebou vzit levnou sunku, proc ja si ten drahy stroj kupoval? Vzdyt mi na praci stanci sunka s 8gb ram a dvema jadrama?
Na tohle lze říct jen něco, co už patří do kategorie vulgarit. Jdeš na ignorelist a vyřeš si to, jak tvůj patolog odsouhlasí.
To si trochu protiřečíš. Doslova VŠICHNI ti zatím napsali, že existující pojištění jsou ti k prdu, já jsem ti napsal funkční způsob jak to řešit. Na základě, a to tě možná překvapí, osobní praktický zkušenosti.
Dojdeš do nejbližšího krámu, koupíš nejlevnější chromebook, zaloguješ se, a pokračuješ tam, kdes skončil. Nemusíš řešit VŮBEC NIC.
Ty nejsi schopen pobrat, že když budeš měsíc někde na druhým konci světa, tak ti tam nikdo z tvojí pojišťovny nepoveze novýho noťase ani ti obratem nevysolí škvarky na novej. Stejně budeš muset s protokolem sem nebo ho nějak důvěryhodně dotlačit pojišťovně, která ti prachy pošle, když budeš mít velký štěstí, za měsíc. Takže zbytek pobytu budeš bez mašiny i bez dat a budeš se akorát šťourat v nose.
Eventuálně, pokud v posledních měsících něco použitelnýho vzniklo, za to dáš ledvinu.
Z tebe zatím vypadly akorát arogantní pindy.
Dám ti radu, resp dvě až tři:
- nauč se ptát
- opakuj si pořád dokola, že když se ptáš na něco takovýho, dostaneš odpovědi, co fungovalo těm ostatním, bez nároku na to, aby to vyhovovalo tobě. rozhodnutí, jestli je to pro tebe dost dobrý, si musíš udělat ty sám, nikdo jinej to za tebe neudělá
- jestli máš nějakej psychickej nebo osobnostní problém, řeš ho s příslušným odborníkem v nejbližší psychiatrický ordinaci.