Používal jsem na to vlastní prográmek, který mi udělal malou modální lištu cca 20x200 pixelů u horního okraje. Ale šlo to přepnou z modální na normální okno a přesunout si ji kamkoliv jinam.
Mohl jsem jet v režimu buď časovače a odečítání, nebo klasické přičítání času.
Měl jsem tam i režim, kdy to každých pár sekundu udělalo screenshot a pak jsem to vyexportoval jako animaci, aby měl zákazník "představu" co to obnášelo.
Tyhle tlačítka tam byly:
self.widgets = ( ["b_set", Button, "S", self.set_clock, ], # nastaví výchozí čas
["b_running", Button, self.PAUSED, self.run_pause_clock, ], # časovač přičítá/odčítá // Časovač stojí
["b_count_up_down",Button, self.INCREMENT, self.count_up_down, ],# časovač přičítá čas / na začátku nastavuje čas 0 // časovač
["b_add_time", Button, self.INCREASE, self.add_time, ], # jednorazově přidá k času určenou hodnotu
["b_take_time", Button, self.DESCREASE, self.take_time, ], # jednorazově přidá k času určeenou hodnotu
["b_amount_switch",Button, self.AMOUNT,self.amount_switch, ], # přepíná množství pro přidávání / ubírání
["l_clock", Label, "****", self.add_time,] , # label pro zobrazeni hodin
["b_time_format", Button, ":", self.switch_time_format,], # přepíná zobrazeni času
["b_start_shots", Button, self.SCREENSHOTS_OFF, self.switch_screenshots,], # přepíná aktivaci screenshotovani po 15 se
["b_menu", Button, "ʘ", self.show_hide_menu,], # zobrazení / skrytí rámu okna a tlačítek
)