Prodám klávesnici Moonlander Mark I

Prodám klávesnici Moonlander Mark I
« kdy: 10. 12. 2025, 22:15:02 »
Prodám klávesnici Moonlander Mark I
Spínače Kailh Copper
Zip Kit

Je to speciální dělená klávesnice pro lidi, kteří to preferují. Lepší ergonomie. Plně programovatelná, přenosná. Koupil jsem si ji kvůli problému s ramenem, ale pak jsem si koupil jinou.

Zakoupeno 9. 4. 2023 na webu ZSA, tj. u výrobce.
https://www.zsa.io/moonlander

V perfektním stavu, jako nová. Používaná pár hodin.
Žádný škrábanec, nikdy nespadla, nebyla polita, nic takového.

Vše v originální krabici se vším, co s ní přišlo, tj. klávesnice, usb-c kabel pro připojení k PC, kabel propojující obě půlky, usb-c / usb-a redukce, kleštičky na vytahování kláves, utahovací imbusek na nožičky, zip obal.

Buď ohnutelné, nebo úplně sundatelné područky.

Původní cena včetně cla z USA:
11 900 Kč

Cena:
6 500 Kč

Osobní předání (Teplice či okolí) nebo Zásilkovna (kterou zaplatím já).
Máte-li zájem či dotazy, můžete mi napsat zde PM, nebo e-mail na yoselibero@gmail.com.
Díky.
« Poslední změna: 10. 12. 2025, 22:19:44 od yoselibero »

Re:Prodám klávesnici Moonlander Mark I
« Odpověď #1 kdy: Dnes v 05:26:05 »
nechci koupit uz mam plnej stav ale rad ae podelim s doporucenim

pouzivam 2ks roky doma i v kanclu a muzu jen doporucit. sam premejslim nekdy o mensi protoze mene (klaves) se zda byt vice. ale nemam ji co vytknout.
pripadne bych doporucil k ni si bud prikoupit nebo vyrobit platform od nich.
jo a ZSA je nejlepsi kompanie. snad jedinna na jejichz newsletter se tesim. extremne dobrej support.

Re:Prodám klávesnici Moonlander Mark I
« Odpověď #2 kdy: Dnes v 09:25:10 »
Také přidám doporučení - ergonomickou klávesnici je podle mě třeba vyzkoušet. Každému sedne něco jiného. Jde o velkou investici jak finančně, tak do budoucnosti. Já třeba Moonlander zkoušel a nevyhovuje mi přílišné vybočení palcových tlačítek, tj. to samé co popisuje Fatih Arslan zde: https://arslan.io/2021/05/19/a-review-of-my-first-split-keyboard-moonlander-mk1 v kapitole Disadvantages. Někomu jinému to naopak může do ruky sednout perfektně. Je to prostě potřeba vyzkoušet.