trubky na protahovani a s vlaknem uvnitr pro dalsi tahani.
Díyk za tip, ale půjdu metalikou. Prosím, jaké vlákno dávat dovnitř?
jestli máš peníze, tak optiku a jestli seš chudej tak metalické kabely na rychlost 10Gbit tedy cat6/cat7...
nezapomeň hlavně 2 husí krky aspoň průměr 2x32mm a v záhybech hrabici s víčkem, protože časem někdo
bude chtít zavést taky zvonek aj na záchod do prvního patra a další píčoviny ...
Proč 2 husí krky?
Krabici s víčkem za každý jeden záhyb, chápu to dobře?
Nejdůležitější je vodiče řádně označit...
Co myslíš řádným označením? Přiznám se, že nevím, jak to označit správně (nebo nesprávně)
Já bych doporučil metalickou kabeláž....
Peníze mě nakonec budou tlačit, takže bych se potřeboval držet rozumně při zemi. Viděl bych to na max Cat6e.
Nenašla by se tu nějaká dobrá duše, která by mi poradila, kde a jak mít krabičky a kde mít případně jaký husí krk? TAdy je plánek budoucího domu...
https://imgur.com/a/WkQJtuaZároveň stále nevím, jaký konkrétně kabel koupit, aby měl dostatečnou kvalitu. Počítám tedy, že to bude Cat6e, ale nevím jaký konkrétně od jakého výrobce.
Já se přiznám, že sítím vůbec nerozumím, bude mi to všechno dělat firma. Rád bych ale využil vašich zkušeností, aby se mě pak nesnažili někde opít rohlíkem a navrhovat/realizovat nesmysly. Díky moc!