Oblbnout masy je často velice jednoduché. Opět: máme spousty historických dokladů. Poslední je právě ta zmíněná volba Zemana, kdy stačí lidem vtlouct do hlavy, že manželka protikandidáta má na zámku nacstický obraz a je vymalováno.
To je přesně ta falšná argumentace, kterou ty pseudoelity používají. Nevím, kolik znáte voličů Zemana, já si troufnu říct že hodně, ale ani jeden z nich se nezabýval nesmysly, které tady předkládáte jako rozhodující momenty. Troufnu si tvrdit, že tyhle kraviny ani nezaznamenali (já rovněž nikoliv, pamatuji si pouze bulvární spor na téma Sudetští němci)
To je samozřejmě správně, tak to funguje, od toho tam ty výbory jsou
Výsledkem je polofunkční legislativa plná přílepků. Nevím, jestli nějak intenzivně musít pracovat s českou legislativou, ale téměř každý v mém okolí, kdo se výsldky jejich práce musí potýkat, se bez ohledu na politickou orientaci shoduje, že je to banda negramotných debilů, zcela odtržených od reality.
Ano, přesně to chci tvrdit.
Sice s vámi nesouhlasím, ale moc by mě zajímalo, jakým způsobem bste rozhodoval která "menšina elit" má ten správný názor. A jistě máte v zásobě obhajobu, že když náhodou ve volbách nezvítězí ta správná strana/názor, tak je to populismus a hloupý volič.
A taky chci tvrdit, že když udělám anketu na téma "jaký je nejsofistikovanější programovací jazyk" tady na Rootu, tak dostanu rozumnější výsledek, než kdybych se ptal náhodných lidí v šalině.
Jenže to je čistě odborná technická otázka, která se netýká všech. Naproti tomu Czexit není odborná ani technikcá otázka. Je to otázka politická, a následky rozhodnutí ponesou všichni.