Da se to brat jako vychozi zdroj, kde clovek ziska zakladni prehled. Ja se teda vzdycky musim ucit z vice zdroju, to je ale predpokladam normalni.
Jel jsem tam pred casem online placeny Python a c++.
Proti jejich testum a "webovemu ide" nic nemam. Kdyz bylo potreba, ulohy jsem jim do toho pejstnul z myho ide.
Nekdy se az z chybovych hlasek testu dalo odvodit co po me chteji v zadani, ale celkem nic nezvladnutelnyho.
Zalezi taky kdo ten ktery kurz napsal, kvalita autoru mi prijde dost rozdilna.
Co ovsem nedoporucuju, jsou jejich prezencni kurzy. Onehda jsem se nechal nachytat a zaplatil jsem si jejich prezencni oop v pythonu, s myslenkou, ze si ujasnim par speku z online kurzu, uvidim lidi, pokecame atd.
Kurz vedli dva velky borci, co pry delaji c# (?!). Kurzem proletli strasne povrchne, "probrali" asi tak 10% z online verze kurzu. Nedokazali mi vysvetlit nic ze speku na ktere jsem se jich chtel zeptat. Prislo mi, ze ani nevedi na co se ptam a snazili se to vzdycky nejak okecat.
Na kurzu bylo cca 20lidi, z toho 17 si to tam jen prislo bez zajmu odsedet jako rekvalifikaci od uradu prace. Poradani tech prezencnich kurzu je dobry zpusob jak ze statu tahat penize.
Je to zkusenost, jsem ted o neco chytrejsi.
Ale ty jejich online kurzy mi prisly jako docela dobry odrazovy mustek.