Reci o tom, jak je VS na hovno vetsinou vedou ti, kteri zadnou nevystudovali nebo vystudovali nejakou uplne dementni.
Mozna by ses ale nemel tolik zajimat o to, zda naborarum vlhnou oci, kdyz v CV spatri zaznam o vysoke skole, ale spis o to, co muze dat VS tobe. Jedna z veci, kterou osobne na VS ocenuju, je to, ze je to prvni skola, ktera se snazi korigovat deformaci osobnosti a mysleni zdevastove predchozimi skolami, kde vyuka probiha stylem "drzte hubu a ucte se letopocty a vzorecky a hlavne nemyslete, protoze to narusuje vyuku". Co me se tyka tak dobra VS ma cenu, i kdybys pak delal topice.
Samozrejme, pokud ti matika moc nejde, tak budto se do toho poradne obujes nebo musis vybrat skolu, kde maji matiku ponekud odlehcenou. Nejspis tedy asi ne Matfyz.
BTW, to, ze je nekdo na zakladce prumerny, jeste neznamena, ze mu matika totalne nejde. Ono zalezi take na tom, ktery vul to vysvetluje a jakou totalni nudu z toho dokaze udelat. Osobne jsem treba rovnice pochopil az kdyz jsem zmenil zakladni skolu, kde to ucitelka vysvetlila tak, ze jsem z toho prezival jeste na VS. A prumerny jsem byl vetsinu casu na zakladce i stredni skole, na konci VS jsem mel prospechove stipendium.