Něco pro zasmání

jeník

Re:Něco pro zasmání
« Odpověď #15 kdy: 23. 05. 2012, 15:09:22 »
Uploadne někdo ty maily prosím? :D

Adam

« Odpověď #16 kdy: 23. 05. 2012, 15:10:22 »
A jak je odhlasis? Mne to po chvili zablokovalo...  >:(

Adam

« Odpověď #17 kdy: 23. 05. 2012, 15:11:43 »
A jak je odhlasis? Mne to po chvili zablokuje...

Neasi

« Odpověď #18 kdy: 23. 05. 2012, 20:11:58 »
Taky jsem napsal vysosávač, dokonce s podporou proxy a multithreadingu, ale.. S adminem serveru kde jsem to pustil jsem vedl zajímavou diskuzi na téma vytěžování databází vs legálnost a zda se skutečně jedná o krádež osobních údajů, nebo ne. Takže jsem to zastavil a smazal, za podobnou kravinu bych nerad měl oplétačky s úřady.

Je to skutečně postižitelné?

« Odpověď #19 kdy: 23. 05. 2012, 20:37:26 »
na téma vytěžování databází vs legálnost a zda se skutečně jedná o krádež osobních údajů, nebo ne. Takže jsem to zastavil a smazal, za podobnou kravinu bych nerad měl oplétačky s úřady.
Je to skutečně postižitelné?

To by mě taky zajímalo. Trestněprávně asi ne, dokud z toho nemáš prospěch nebo nezpůsobíš újmu:

Citace
(1) Kdo získá přístup k nosiči informací a v úmyslu způsobit jinému škodu nebo jinou újmu nebo získat sobě nebo jinému neoprávněný prospěch
a) takových informací neoprávněně užije,
b) informace zničí, poškodí, změní nebo učiní neupotřebitelnými, nebo
c) učiní zásah do technického nebo programového vybavení počítače nebo jiného telekomunikačního zařízení,

"získání přístupu k nosiči informací" by tam nejspíš byl, takže by asi záleželo na úmyslu...

Docela by mě i zajímalo, jestli samotný email je osobní údaj - nejde podle něj přece jednoznačně člověka ztotožnit.

Vyzná se tady někdo v právu víc?

Petr_Svetr

« Odpověď #20 kdy: 24. 05. 2012, 10:47:35 »
email neni osobni udaj, dle vyjadreni UOOU.