BTW, dalsi zazitky, na ktere se muze Dana tesit:
Zajdu do pizzerie, objednam margheritu. Prinesou miniaturni margheritu politou kecupem a posazenou nejhnusnejsimi olivami, jake jim podarilo sehnat. Jako moucnik nasleduje bajecne zkazene tiramisu. Omluva vyzni tak nejak neomluvne.
Pizerie na Karlaku v Praze - objednam nejakou pizzu s ancovickami. Prijde podivne vypadajici pizza se shnilymi ancovickami. Rikam cisnikovi, ze ancovicky jsou shnile. Cisnik odejde do kuchyne a prinese velkou misku ancovicek, do pulky plnou. Sahnu na ni, nebyla v lednicce. Vrchni vrstva ancovicek ma hnedou, shnile a neancovickove vypadajici barvu. Cisnik ze mne na cely sal dela vola, ze pry nevim, jak chutna a vypada ancovicka: "Haha, prej jsou shnily". No, deset let jsem zil s Italkou a troufam si tvrdit, ze vim, jak ancovicka vypada i chutna, stejne tak vim, jak ma vypadat pizza, za kterou by se pizzaiolo nemusel stydet.
Tahle pizzerie uz asi neexistuje, rikal bracha, ze si vybudovali povest, ze se po jeji navsteve kazdy pobleje. Ale to nevadi, urcite jinde cihaji dalsi, stejne dobre a se stejne prijemnym personalem. Dobrou chut! :-)