Ano, vsechno je to uz pryc. Tedy jadro a openshift jsem si zatim nechal. Netusil jsem, ze by o to mohl byt takovy zajem, tak jsem byl rad, kdyz si to v praci lidi rozebrali.
Obcas clovek narazi na zajimave knihy na hodne zvlastnich mistech. Pred par lety jsem narazil na knihu System AS/400 zevnitr, uplne novou ve swap knihovne jedne veganske restaurace v Brne.
Aj to je škoda. Jádro naštěstí už mám, ale taky jsem ho sháněl pěkně dlouho. To je vždycky zákon schválnosti, že když něco sháním, tak to nikde není a pak jak to seženu, tak se to objeví a ještě za levno. Teď je tuším na prodej na Restoriu asi za 550 nebo tak nějak. Byly tam dva kusy a pak už jen jeden, je to tak týden zpět.
No každopádně kdyby nááááhodou jste si třeba říkal, že byste si nějaké ty knihy vypítal zpět, tak ten Linux dokumentační projekt 4. vydání a Mistrovství v Linuxu z fotky pod tímto úhlem vypadají moc hezky, jako nové, tak bych dal za každou 750kč. Ná knihobotu to Mistrovství bylo za 430, takže dobrá cena si myslím. Ale to jen za takto pěkný stav.
Tu jsou vesměs vývojáři, admini a lidi z IT, co je asi pár stovek zas tak moc nezajímá, takže se jim třeba nechce ani něco balit apod., mít s tím práci. Ale zase peníze zadarmo a taková ta naše IT soudružnost, viz zde kolega co rozdal takový pecky, tak kdyby někdo měl nějaké ty knihy, ozvěte se please