Brigada C/C++

Brigada C/C++
« kdy: 23. 06. 2013, 22:14:47 »
Zdravim,
prave jsem uspesne dokoncil 2. rocnik ČVUT - FIT a snazim si najit nejakou brigadu v oboru (a nejlepe v C/C++). Problem je, ze najit praci v C, kde nevyzaduji praxi nebo ukoncenou VS, a nepozaduji po mne praci na HPP (bojim se, ze bych nezvladl casove zkombinovat skolu s praci) je takrka nemozne, proto jsem se rozhodl napsat i sem a doufat ve Vasi radu, prip. nabidku.

Myslim si, ze C ovladam pomerne dobre, venuji se mu aktivne a v hojne mire od 1.rocniku. V ramci skolnich projektu/uloh jsem se seznamil se zaklady vicevlaknoveho programovani, sitovymi protokoly ( TCP, UDP), hledanim cest v grafech, toky v sitich a ADT ( od zasobniku po samo-vyvazujici se stromy, haldy, ... ).

Dekuji za odpovedi.

CaptainCookie

Re:Brigada C/C++
« Odpověď #1 kdy: 09. 07. 2013, 23:48:00 »
Ahoj :). Momentálně hledám někoho kdo by byl schopný mne naučit C++ (nějaké ty základy už umím ale opravdu jen základy :P).
Pokud máš zájem o více informací napiš mi na můj E-mail : johnybannana@yahoo.com :)

wtf

« Odpověď #2 kdy: 14. 07. 2013, 18:26:04 »
na brigady se chodi doplnovat zbozi, trhat jahody a roznaset letaky. soft se v obdobnem pomeru pise leda na castecny uvazek treba tretinovy.

ynezz

« Odpověď #3 kdy: 14. 10. 2013, 23:26:01 »
Posli mi na ynezz (at) true (dot) cz ukazku tveho kodu v C, idealne v Git kde jde videt historie. Urcite ti odepisu. Dik a mej se.

ra

« Odpověď #4 kdy: 29. 10. 2013, 17:04:38 »
Jestli je to ještě aktuální, napiš mi na email. Zrovna v tomto režimu někoho hledám.
-ra-