Děkuji za velkou spoustu hámotin, ale i velkou soustu mě moc užitečných věcí. Nečekal jsem takovou odezvu, mockrát děkuji.
eswrgewrtewrtw: Nicméně hned první komentář mě pobouřil. Nezajímá mě jak se kdejaký neurvalec choval na studentských ubytovnách. Třeba jste spali zlomený na schodech různě po ubytovnách, to mi je celkem fuk. Rozmazlený nejsem. Pravda, že mám svůj standard a nehodlám spát na Strahově v jednom sklepním kamrlíku s 10 jinými lidmi a záchod mít o patro výš. Jenže já si to budu hradit sám... Chtěl bych pokoj max po 5ti lidech s záchodem alespoň na patře. Rozmazlenost? Je mi z Vás celkem na nic.
Lukas Nagy: O Sinkuleho koleji kvůli velké ceně spíše neuvažuji, to je pravda. Nejradši bych Bubeneč cena i zázemí taková střední cesta mezi Strahovem a Sinkuleho kolejí. Nicméně Bubeneč je velice malá kolej, tedy alespoň oproti Strahovu. Chtěl bych být někde mezi svými (FITáky). Na Strahově je prý většina FIťáků, ale taky skvadra skvoterů a nervalců. Nechce se mi být mezi takovou spodinou, stačí, když sem viděl fotky na internetu, které vypadali celkem věrohodně.
Tofik: VŠE je naprosto super, moc se mi líbí. Zároveň má velkou výhodu, je 3 metry od hlavního vlakového nádraží. Nicméně jedná se o soukromou školu, kterou bych neutáhl. Nicméně moc nesouhlasím s tebou. Na FIT chodí i studenti gymnázia, kteří nemají páru co je to programování a nemají velké problémy.
Obecně: Nejlepší učitelé z FELu šli na FIT, nemyslím si, že by nevěděli o tom, co učí. Ledacos jsem si zjišťoval, třeba máte pravdu, ale já tam zkrátka jdu s tím, že je to kvalitní fakulta s kvalitními lektory.