Online storage service

Rasto

Online storage service
« kdy: 21. 07. 2010, 03:17:24 »
Dobry den.

Prosim vas, ma niekto nejake realne skusenosti s poskytovatelmi online storage cez internet? Napr. so spolocnostou mozy.com alebo nieco podobne?
Potreboval by som samozrejme najlepsie za co najnizsiu cenu neobmedzenu velkost ulozneho priestoru s tym, ze svoje subory mozem kedykolvek obnovit. Velkost suboru by nemala byt obmedzena(filmy) a pristup k datam aby bol aspon z dvoch pocitacov :-)

Ak ma niekto realne skusenosti tak budem rad, ak sa o ne podeli.

martin

Re: Online storage service
« Odpověď #1 kdy: 21. 07. 2010, 08:06:25 »
Co takhle k tomu pecene holuby zdarma rovnou do huby?

Tydyt

« Odpověď #2 kdy: 21. 07. 2010, 08:13:45 »
Rasto, můžeš mi upřímně říct, kolik je ti let?

Jenda

« Odpověď #3 kdy: 21. 07. 2010, 11:38:49 »
To jde taky. Stačí zadat do konzole

iwconfig wlan0 txpower 60

« Odpověď #4 kdy: 21. 07. 2010, 12:31:00 »
Ak napises naco to potrebujes, tak ti mozno niekto poradi alternativne riesenie. Pokial ti ide o to zdielat piratske kopie filmov pre svojich kamosov, tak pouzi radsej neakeho VPN klienta.

BubakB

« Odpověď #5 kdy: 10. 08. 2010, 20:21:46 »
Dobry den.

Prosim vas, ma niekto nejake realne skusenosti s poskytovatelmi online storage cez internet? Napr. so spolocnostou mozy.com alebo nieco podobne?
Potreboval by som samozrejme najlepsie za co najnizsiu cenu neobmedzenu velkost ulozneho priestoru s tym, ze svoje subory mozem kedykolvek obnovit. Velkost suboru by nemala byt obmedzena(filmy) a pristup k datam aby bol aspon z dvoch pocitacov :-)

Ak ma niekto realne skusenosti tak budem rad, ak sa o ne podeli.

Vyzkoušejte Dropbox, Live Mesh či podobné varianty (na živě.cz porovnávali různé služby). Dropbox je multiplatformní, zdarma je tam 2-8 GB, placené varianty jsou v desítkách GB.

dustin

« Odpověď #6 kdy: 11. 08. 2010, 11:34:32 »
To jde taky. Stačí zadat do konzole

iwconfig wlan0 txpower 60

Pěkný, moc jsem se pobavil :)

faha

« Odpověď #7 kdy: 11. 08. 2010, 19:40:38 »
Storage hosting na Hukot.cz, zkuste mrknout http://www.hukot.cz/?nx=Storage-hosting