Stažení Xen serveru

Stažení Xen serveru
« kdy: 02. 03. 2019, 18:09:37 »
Pokial som spravne cital, tak XEN server by mal byt uplne zadarmo. Chcem si ho stiahnut, ale mam problem sa prihlasit.
XEN sa da stiahnut len ked som zaregistrovany na citrixe.
Pak som nevahal a zaregistroval som sa :)
Po registracii sa chcem prihlasit, ale vzdy dostanem vynadane, ze
Kód: [Vybrat]
Sorry, your access is unauthorized. Read Details A vdetailoch sa pise
Kód: [Vybrat]
We're sorry. Access is denied.

Access to this site is denied because of one or both of the reasons below:

I. Customer is located in an embargoed country

II. Customer is a potential match on a sanctioned party list

Citrix Systems Inc.'s global trade policy strictly prohibits, as required under U.S. law, trade with entities in embargoed or sanctioned parties as applicable.

Following the requisite internal review, we have determined that trade with your organization is prohibited under U.S. law. Therefore, Citrix Systems Inc. cannot provide your organization with access to restricted sections of citrix.com.

Please contact a Customer Service representative for further information.

Please note: If you have just created a new account and received this message, please try to log in again in 6 hours before contacting Customer service.
Tak som si myslel ze som v embargo krajine a vyuzil som sluzby VPN servera prihlasil sa z nemeckej IP, potom Anglickej a nakoniec aj s Americkej (fuj) ale vzdy som dostal rovnaku hlasku. Neviem ci robim nieco zle, alebo som fakt blby  ;D
« Poslední změna: 03. 03. 2019, 20:37:40 od Petr Krčmář »

Re:Stažení Xen serveru
« Odpověď #1 kdy: 28. 10. 2019, 08:46:36 »
ahoj
mám stejný problém. Vyřešils to nějak?
díky

« Odpověď #2 kdy: 28. 10. 2019, 09:23:20 »
Ano vyriesil. Skusal som sa registrovat s gmailom a aj so seznam.cz, ale vysledok bol vzdy neuspesny. Ako som uz uviedol vyssie, nepomohol ani VPN z inej krajiny.
Tak som sa skusil zaregistrovat s pobox.sk a potom som sa bez problemov prihlasil a xen som stiahol.
Usudzujem, ze system kde sa user hlasi, porovnava domenu mailu s ip adresou a ked to nesedi, tak ti pristup zamietne (len neviem podla akej krajiny detekuje tld ako su com, net, org atd .... ktore nepatria ziadnej krajine).
Ak si napr. v Cesku, tak skus sa registrovat s mailom kde mas tld .cz (skus mat aj IP ktora patri ceskej republike (nechod cez ziadny vpn a pod.).

Ja si to len myslim, ze je to tak, ale nemusi to byt pravda.
Daj potom vediet ci sa ti to podarilo.
« Poslední změna: 28. 10. 2019, 09:25:58 od darebacik »

« Odpověď #3 kdy: 18. 12. 2019, 17:43:10 »
ahoj

mám stejný problém. Dva pokusy, pro oba českou IP adresu (dvě různé) a dva různé emaily (seznam.cz a post.cz). Do registračního formuláře jsem se snažil zadávat věrohodné informace
Nějaký jiný tip?
Předem díky

heh... koukám, že jsem zapomněl, že i přechozí příspěvek je ode mě... Po čase jsem se k tomu vrátil a zkusil znovu (s novým účtem). Takže tld to nebude...
« Poslední změna: 18. 12. 2019, 17:46:04 od grim . »

Luk

« Odpověď #4 kdy: 18. 12. 2019, 20:33:46 »
Ahoj,

co raději místo XENserveru od Citrixu zkusit XCP-ng? Je to fork, ktery se v ramci opensource  vytvoril nekdy pred 2 roky. Komunita se nastvala, ze ve free verzi podstatne omezili funkce. Jinak je to (temer) totozne, migrovat lze na XCP-ng (obracene jsem nezkousel), s importy VM neni take problem.

https://xcp-ng.org/

« Odpověď #5 kdy: 23. 12. 2019, 14:26:05 »
> co raději místo XENserveru od Citrixu zkusit XCP-ng?

ten chci vyzkoušet taky. Chci si udělat nějaké srovnávací testy (esxi, kvm, xen, xcp, hyper-v)