VPN zdarma na testování webů

hknmtt

• 131
    • Zobrazit profil
VPN zdarma na testování webů
« kdy: Dnes v 09:16:40 »
Potrebujem VPN na testovanie webstranok. Nechcem kupovat na cely mesiac nejaky nordvpn za pomaly uz 20€, potrebujem to len na hranie na nejake drobnosti na kratky cas(dokpy najviac hodinu-dve). Myslel som ze Opera mi postaci, no problem je ze ma ponuku troch zon(USA, EU, Azia), no pre USA nefunguje a IP mi priraduje v Chorvatsku, takze som kvazi stale v Europe. A neviem ze by iny prehliadac ponukal VPN zdarma.

Su nejake alternativy? Nemam problem zaplatit, no ako pisem, toto je na uplne blbosti na par minut hrania sa, takze nema pre mna zmysel riesit na cely mesiac nejaku sluzbu.

Re:VPN zdarma na testování webů
« Odpověď #1 kdy: Dnes v 09:37:03 »
Jakkykoli cloud, kde mate free tier popr. zaplatite jen za provoz, kdyz to bude spusteny - aws, google, etc etc etc

« Odpověď #2 kdy: Dnes v 09:39:30 »
Toto by ti mohlo pomoct :)

https://www.vpngate.net/en/

Stačí si stáhnout SoftEther klienta a připojit se k libovolné VPN gateway z uvedené adresy

hknmtt

• 131
    • Zobrazit profil
« Odpověď #3 kdy: Dnes v 09:55:28 »
Toto by ti mohlo pomoct :)

https://www.vpngate.net/en/

Stačí si stáhnout SoftEther klienta a připojit se k libovolné VPN gateway z uvedené adresy

Pozriem na to, dakujem.

Karmelos

• 1 068
    • Zobrazit profil
« Odpověď #4 kdy: Dnes v 10:26:37 »
Tak nejlevnější nord VPN je teď na 28 měsíců za cca 2.88Eur/měsíc + dépéhá. Ale běží tam časovač a tenhle deal asi za 9 hodin skončí.
Gréta je nejlepší.

Jen Kings

• 118
  • Hryprodva.cz
    • Zobrazit profil
    • Hry Pro Dva
« Odpověď #5 kdy: Dnes v 10:45:26 »
ProtonVPN má free tier

« Odpověď #6 kdy: Dnes v 10:56:24 »

Jen Kings

• 118
  • Hryprodva.cz
    • Zobrazit profil
    • Hry Pro Dva
« Odpověď #7 kdy: Dnes v 11:56:23 »
tailscale ti nepomůže, když nemáš vlastní node který je někde v zahraničí a bude sloužit jako exit node.

« Odpověď #8 kdy: Dnes v 12:34:39 »
Tak nejlevnější nord VPN je teď na 28 měsíců za cca 2.88Eur/měsíc + dépéhá. Ale běží tam časovač a tenhle deal asi za 9 hodin skončí.

Tak těch 9 hodin 39 minut je taková finta, to tam naskočí vždy  ;D

hknmtt

• 131
    • Zobrazit profil
« Odpověď #9 kdy: Dnes v 15:44:39 »
ProtonVPN má free tier

Tak som to skusil ale nevedel sa na nic pripojit v prijatelnom case a nie je mozne si zvolit miesto vo free verzii, takze to hodi tam kde ma kapacity asi(neviem, nepodarilo sa mi nikam pripojit a nechcelo sa mi do nekonecna cakat).