xhamster: Nevim, jestli te to donuti, rekl bych ze spis ne. Vim, jak jsem castokrat chodil se ucit do NTK s kamosem Matiku(jsem taky z CVUTu), tak se nedokazal ani soustredit, protoze porad resil progtest a jak v sobotu uz ho musi mit atd.. atd.. A u beznych veci jako naprogramovat hru musel porad chodit za lidma z FELu, aby vedel co to vlastne programuje(mluvim o tom, co tam zustal). Ti ostatni dva ani nezvladali tu matiku, takze o programovani neni ani rec.
FIT ma vyhodu v tom, ze se umi skvele prezentovat a vsude se pise, jak je FIT jakysi zazrak co vzesel z FELu, ale fakt si to nemyslim, jde spis o propagaci. Nejenze je to strasny overkill pro toho normalniho cloveka, ale taky poradne nedokazou sehnat schopneho ucitele. Uz nekolikrat jsem byl s tim co tam pokracuje a jeho stejne zdevastovanyma kamosema na pivu a docela jsem cumel, kdyz mne rikali, jak ucitele castokrat poradne nevi co uci, neurozumi programovani, ve cvikach opisuji z tahacku v ruce na tabuli atd.. Ale samozrejme se najdou i lide, kteri nereknou kriveho slova na tutu fakultu, ale to jsou vetsinou ti co jsou velice nadani a umi se naucit velice rychle a nebo ti, pro ktere je smyslem zivota pocitac.