Ty spínače mají 6x6x6mm. Ty rozebrat možná půjdou, ale už je nikdy nesložím
Vzhledově a rozměrově to jsou tyhle: https://cz.farnell.com/panasonic/evqp0e07k/switch-6-2x6-2mm-0-74n/dp/2079570
A i po výměně mám problémy s výpadky - dřeba drag&drop se pouští náhodně,...
Ergo myš mi v práci zkoušel vnutit ergonom/bezpečák; nezvykl jsem si na ní. Já potřebuju malou myš přes kterou položím celou pazouru.
Jo to jsou tyhle malý mrchy, no, potěš klobás
. To se fakt nedestruktivně rozebrat nedá, je to zalitý, leda to pak opatrně slepit, stavit, nevím… ale kdo by se s tím ....
. Každopádně výměna evidentně ukazuje na opět vadné tlačítko (pokud nedošlo k chybě při pájení) - přesně tohle na klasických „Omronech“ opravuju rozebráním, vyčištěním, popř. promazáním a složením. Nejsnazší způsob rozpoznávání: pustit malování a dělat čáru - slyšitelně kliknout a lehce povolovat stisk - pokud se čára přerušuje před slyšitelným kliknutím v závislosti na stisku (při silném stále drží), je to na 99 % tlačítko.
Pokud bych měl radit s výběrem (ne však úplně na základě vlastní zkušenosti), tak se jí docela blíží Logitech Wireless Mouse M325, ale s její dostupností je to, zdá se, taky mizérie. Vůbec všechny ty malé myši jsou teď nějak špatně dostupné, zdá se mi.
Jinak mám pocit, že jsem míval Logitech Marathon M705 (popužívala převážně manželka, na mě moc malá myš) a šlo to (minimálně tlačítka jsou tam rozebíratelná
. Už je ale lehce ergo a tedy výhradně pravoruká a pochopitelně trošku větší než ta Lenovka, ale furt bych ji řadil mezi menší.