Ak toto fakt bereš ako "súťaž" tak nemá zmysel s tebou ani debatovať.
Keď už sa teda hodnotíme, tak podľa môjho názoru, ak nemá zmysel s niekým debatovať, tak ste to vy. Myslím, že je veľmi ľahké urobiť si obraz o tom, akým spôsobom človek argumentuje, na čo sa odvoláva ako aj to, akým spôsobom jedná s oponentom. To tu platí pre každého účastníka, pre vás aj pre mňa.
Čo sa toho stavu týka, tak je predsa nutné nejakým spôsobom evidovať koľko ľudí prejavilo nesúhlas s vašim názorom a koľko prejavilo súhlas.
Honiť si ego nie je moja várka.
Čo to máte stále s tým egom? Aj v pôvodnej diskusii aj v tejto ho vyťahujete.
Radšej by som si prečítal pádne argumenty.
E: pádne argumenty som tu videl len od jedného človeka ...
Pádne argumenty ste dostali v predchádzajúcej diskusii, ale buď nie ste ochotný ich uznať alebo nie ste schopný pochopiť ich.
Navyše som sa vás aj v tejto diskusii pýtal, či naozaj chcete odpovede na to, čím ste odpovedali na moje komentáre. Ale neobťažovali ste sa odpovedať.
Osobne si nemyslím, že vám tu niekto bude niečo vysvetľovať. Ja to určite robiť nebudem. Čas dokážem márniť oveľa príjemnejšími spôsobmi.
Mohol by som to rozpísať, keby o to prejavil záujem niekto iný, ale čas budem mať až koncom týždňa.
a aj to je otázne že ak aplikujem stejný postup na GCC vs Clang, že či "C" program prekladaný jedným či druhým sú 2 jazyky.[/url]
Nemyslím si, že má zmysel, aby ste to rozoberali v tejto rovine.
Pretože at sa tiež nejaké API líši, len v zanedbateľnej miere (podobne ako JS vs TS).
Programovací jazyk nie je iba API. A API nemá s podobnosťou programovacích jazykov ako takých nič spoločné.
Takže ak chceš byť súťažný,
Mne je to úplne jedno. Čistá zjednodušená evidencia stavu hlasovania. Nepotrebujem, aby mi niekto potvrdzoval, že mám v tejto veci pravdu.
zatiaľ to vidím na remízu.
Vy možno. Skutočnosť je ale taká, že JavaScript a TypeScript za rozdielne jazyky považujú štyria zúčastnení a za rovnaké jazyky ich nepovažuje nikto.
Inak ale to, že to beriete tak, že započítavate iba názory, ktoré uznávate ako aj to, že ste pripísali bod aj sám sebe, ma vôbec neprekvapuje.
Takže stále 4:0
A ešte jedna malá rada: naučte sa správať v spoločnosti ľudí, ktorých nepoznáte.