Hledám někoho na opravu historické barevné laserové tiskárny

Hledám nějakého servisního technika, který by mě opravil dva kusy tiskáren HP Color LaserJet 5M- jedná se o první barevnou laserovou tiskárnu od firmy HP z roku 1996. Servisní manuál mám k tiskárně.
Mám dvě a jednu rozmontovanou na náhradní díly, spotřební materiál tam mám nový- fuser, barevný a černobílý developer, buben, přenosový pás- všechno nové a přesto netiskne dobře šmouhy a hromadí se toner jak je tam ten vývojový developer a poté to napíše chybu 50.3 chyba motoru- souvisí s tím nahromaděným tonerem. A druhá píše chybu 18.3 uvíznutý papír i když není je asi nějaká zasekla. Velice mě na těch tiskárnách záleží, mám je do sbírky a navíc je to A3 formát a dokonce tisknou i ve windows 10 a 11 64 bit.
Tiskárny jsou hodně těžké jedna 47 kg. tak kdyby pokusil to spravit u mě doma, popřípadě si to odvezl.
https://elektrotanya.com/hp_laserjet_5- ... nload.html

Chybí ti tam to nejdůležitější!
Cena kolik za to jsi ochoten dát, a nebo jakou to pro tebe má cenu.
Jako mě je to jedno, ale nikdo nebude zkoumat důvod proč to chceš opravit, ale koho čekáš že se ti na to ozve?
Je možné že je zde někdo kdo to udělá za pivo, ale co když přijede, a neopraví to, a co pak ten kluk řekne doma manželce: "prostě jsem někam na vánoce jel, projel jsem benzín, a buď ráda že jsem se vrátil domů".
Tak to ale většinou v reálném životě nefunguje.

Vždyť tam píšu že mě na tiskárnách záleží a samozřejmě to je jasné že za pivo bych to asi nechtěl opravit, když už jsem do toho vložil několik tisíc jenom než jsem je vůbec sehnal tak asi tak