Díky všem za odpovědi, vážím si vašeho času, který mému topicu věnujete!
Byl jsem několik let freelancer jako asi většina z vás. Měl jsem několik velkých korporátních zákazníků, peníze velmi zajímavé. Ale to není můj sen. Mým snem ani není programovat. Mým snem je vytvořit velký byznys (a ne jeden).
Před několika měsíci jsem si uvědomil, že život je potřeba žít. Sny je potřeba žít. Ne později, ale hned. Cestu za svými sny člověk nemůže odkládat. Uvědomil jsem si tajemství úspěchu.
Otázka:
Je z vás někdo ochotný riskovat VŠECHNO pro své sny?Já ano.
Vše co jsem za poslední rok našetřil nyní investuji. Od února jsem absolutně bez příjmu - vše jsem ukončil. A ani netušíte, jaký
skvělý pocit z toho mám.
Takže ANO, náš kapitál není velký. Ale děláme to, protože skutečně věříme v úspěch.
V zájmu ochrany našich zájmů zde nebudu zveřejňovat název společnosti. Mohu prozradit, že společnost je registrovaná v Anglii. Investice nehledáme sami - v tom nemáme zkušenosti. Proto jsme si našli někoho, kdo je má.
Rád bych tu uvedl na pravou míru dvě věci.
1) My nehledáme zaměstnance. Hledáme partnery, spolupracovníky, kteří naší vizi pochopí. To ale neznamená, že "to chceme zadarmo". Uvedl jsem, že hledáme ty, kteří s námi nebudou spolupracovat pro peníze. Nikde ale nevidím, že by to mělo být zdarma.
2) Zoufalá situace? Možná to tak vypadá, ale skutečnost je jiná. Já tady neprosím na kolenou. Já pouze nabízím příležitost.
Většina z vás toto nepochopí. Rozumím tomu. Sám bych to možná ještě nedávno nepochopil.
Člověk musí transformovat své myšlení, aby dokázal přijmout to, co já zde popisuji.
Ještě jednou díky, vaše odpovědi jsou mi inspirací.
PS: Karel se tu sháněl po kontaktu:
moo-man@email.cz