Prodám zálohy linuxových distribucí na CD a DVD

CPU

• 1 252
    • Zobrazit profil
Re:Prodám zálohy linuxových distribucí na CD a DVD
« Odpověď #30 kdy: 29. 11. 2025, 17:23:13 »
Tohle tady nevadí, ale když napíšu, že se budou zdražovat paměti, je to do 20 min smazáno...

A tahle diskuze nepatří do sekce Bazar ale Bizár...

Mlocik97

• 974
  • Ubunťák, JS dev.
    • Zobrazit profil
« Odpověď #31 kdy: 29. 11. 2025, 18:27:54 »
áno toto je bizár....

Nie len že archívy starých a už dávno nepodporovaných distier viem nájsť zadarmo na Internete, ale dnes má význam je sťahovať vážne len pre edukatívne účely a hlavne v prípade CD/DVD nosičov je otázne či je to ešte čitateľné a či vôbec dáva zmysel to kupovať keď takmer s istotou by bolo potreba kupovať k tomu aj samotnú mechaniku, ktorú už žiadny dnešný HW nemá. Ale ak by niekto to aj dnes potreboval inštalovať z neviem akého dôvodu, tak si to stiahne zadarmo,...

fakt netuším kto si toto kúpi... keby to boli aspoň originál krabicové inštalačky, že pre zberateľstvo, ani to sú len kópie. Kus plastu, nedáva to logiku kupovať vôbec.
« Poslední změna: 29. 11. 2025, 18:29:47 od Mlocik97 »

xyz

• 291
    • Zobrazit profil
« Odpověď #32 kdy: 29. 11. 2025, 18:33:29 »
To je velice zajimave. Ze se zbavujes tech zaloh v dobe, kdy jsme valce zdaleka nejbliz za poslednich x let.
Jinak hod to do popelnice, hodnota je nula. Jsou to jen kopie. Kdyby to byly originaly, za 500 let by to mozna melo sberatelskou hodnotu, i kdyz by nebylo, cim je precist. Ale lidi jsou posedli sbirat veci, takze kdo vi.

« Odpověď #33 kdy: Dnes v 05:21:42 »
Tak jsem včera shlédl ten film - Sexmise - zasmál jsem se, pobavil a poučil. Pak jsem chtěl jít na fórum, abych si přečetl zdejší nové příspěvky. Ale z nějakého důvodu jsem to neudělal a po filmu šel hned spát.

Ráno jsem se probudil a přemýšlel o prodejnosti nebo neprodejnosti těch záloh. Dostal jsem mnoho vnuknutí, které považuji za velice dobrý důvod, který vedl k mému rozhodnutí si zálohy ještě ponechat.

Ne. Oním důvodem není ani tak příprava na válku, ve které svět už v podstatě je a vždycky byl. Již jsem psal, že věřím, že ta válka nebude v Čechách a ani na Slovensku. Hlavní důvod je historický - studium historie - jak to dělali naši otcové a hlavně naše babičky. Prozradím, že jejich rady jsou neocenitelné.

Nechci tuto diskusi tímto ukončit, ač se zdá být logické ji ukončit. Ale kdo chce se připravit na válku v Čechách, která, jak někteří lidé tvrdí, je za dveřmi, ať se podívá na film - Kdyby tisíc klarinetů z roku 1964 viz.

https://www.csfd.cz/film/7750-kdyby-tisic-klarinetu/prehled/

Vřele doporučuji :)

nm