Re:Vytvoření anonymní identity na internetu

« kdy: 06. 05. 2026, 08:30:14 »
Sešla se tady úplná armáda dementů neschopných se držet tématu, nebo něco k němu validního říct. Korunoval to největší dement kanoe22. Situace fora už je tristní, takoví dementi byli sice na rootu odjakživa, ale teď tu zjevně zůstali už jenom oni.

Žumpa už skoro jako někde na facebooku.

Citace
Pride mi to, ze chces robit bordel, a nechces za to dostat po prstoch -> nekale umysly

Citace
Používej tyhle věci k tomu, čemu jsou určeny a nevymýšlej voloviny.
« Poslední změna: 06. 05. 2026, 08:34:12 od Ctirad1001 »

« Odpověď #1 kdy: 06. 05. 2026, 08:34:31 »
Děláte si legraci? Hubujete na místní žumpu, ale sám spamujete fórum odkazy na vlastní projekt a nadáváte sprostě ostatním. Nedělá vám problém fórum zneužívat, i když vám moc vadí jeho stav.

Prosím, běžte jinam. Založte si svoje fórum, aplikujte na něj svoje pravidla a netrapte se s místním fórem, které vám očividně vadí.

« Odpověď #2 kdy: 06. 05. 2026, 08:44:41 »
Usera kanoe moc dobře znám z diskuzí a vím, že je to úplný debil. A vy p. Krčmář, to, že tady člověk založí téma, a hromada imbecilů tam píše věci úplně offtopic a útočí stupidními nesmysly na zakladatele, to je tady asi tak posledních 20 let - tedy tak dlouho, jako jste tu vy sám moderátorem.

Buďte rád, že těm blbcům občas někdo vynadá, když vy jste naprosto neschopný v tom udělat pořádek - už 20 let.

Jo, trochu jsem tady trolil s tou recenzovací platformou. Však jsem taky čekal, jak to hodíte do dev null.

Další forum, kde zbyl už jenom Internetový odpad.

Já moc dobře vím, že se na foru vyskytují experti, se kterýma by šlo naprosto skvěle na dané téma pokecat. Ale místo toho naskáče do každého tématu hromada těch největších blbců, a i kdyby se tam nějací borci objevili, tak budou jenom frustrovaní, jak je všechno hned zaházené bordelem nic neumějících nicek, které čtou konspirační teorie, hrajou si na hackery a mají několik kognitivních poruch.

A když se člověk rozzuří a vynadá jim, což jer přesně to, co potřebujou, tak to hned mažete.
« Poslední změna: 06. 05. 2026, 08:48:22 od Ctirad1001 »

« Odpověď #3 kdy: 06. 05. 2026, 08:49:00 »
Rozhodně není v pořádku sem nakráčet a nadávat ostatním. Dá se to řešit slušně, s čímž máte evidentně problém. Platí, co jsem napsal prve: pište kamkoliv, ale jinam.

« Odpověď #4 kdy: 06. 05. 2026, 09:13:01 »
Tak víte co? Teď jste mi to z toho topicu smazal, takže se tam momentálně nenadává.

Uděláme takový pokus.

Je to tady root.cz, na hl. serveru root.cz řešíte pořád nějakou security a linux. Já jsem založil téma, které padne Root.cz jako zadek na hrnec - je to nej-rootovější téma, jaké vůbec může být. A zkusíme zjistit, jestli se něco kloudného v tom tématu vyvrbí.

Protože já bych řekl, že se nevyvrbí nic.

« Odpověď #5 kdy: 06. 05. 2026, 09:33:21 »
Čeho tím chcete dosáhnout? Potřebujete vědět, že máte pravdu? Ano, máte pravdu.

Prosím, žádné pokusy pro pokusy.