Hm, pořád mi nikdo neodpověděl co je to ta práce na ičo, je to to samé jako práce na živnosťák? Je možné si přivydělávat a mít podnikání jako hobby ale nemuset platit zdravotní a sociální?
Jsem teď nezaměstnaný a na pracáku a protože jsem dostal nějaký to odstupný na 6 měsíců tak se mi nechce dělat a místo toho si chci užít léto ale rád bych nějaký přivýdělek a jako že zkusil podnikat ale ne moc, rozhodně nechci pracovat tak abych si vydělal těch 3642 na zálohy živnostníka a pak teprve generoval zisk, to radši když za mě zdravotko platí pracák. Zatím se válím doma a každý den chlastám
Fungovalo by založení s.r.o. za korunu, udělat ji plátcem dph a pak nahodit nějaký web s google adsense a napsat to nějak na tu firmu, která by realizovala zisk třeba v řádu pár stovek měsíčně? Jako že bych ten web udělal zadarmo jako jednatel a prostě by "jen tak vznikl"? Nevím jak je to se sídlem firmy, jestli je možné napsat to na trvalý bydliště v bytě a nahodit na dveře nálepku a nebo jak to ojebat aby se nemusel platit pronájem adresy, ten je co jsem se díval pár stovek měsíčně a to je už moc...
Peníze bych vyváděl tak, že bych firmě půjčil vlastní peníze a pak jen vybíral úrok a pokutu z neplacení úvěru, tedy sám sobě lichvářem, muhehehe...