Prosím o pomoc s programem

Milan Kubík

Re:Prosím o pomoc s programem
« Odpověď #30 kdy: 04. 05. 2013, 21:17:15 »
Každopádně možná právě proto, že na programujte.com se věnuji uživatelům a snažím se pomáhat a když si nejsem jist, alespoň hledat již hotová řešení se mi nedostalo takové reakce jako tady. Vůbec nechápu, jak si někdo může otevřít hubu skrz nějaké šablony, výkony v jiných program. jazycích. Znám desítky programátorů, kteří se od javy javascriptu nehnuli jinam. Programátory, kteří javu naprosto nesnáší nebo stejně tak nesnáší C.

Krom toho soudit dle jedné chyby? Jinak co se týče funkce moderátora, je doložitelná, že to tak opravdu bylo. Ale to admin určitě zjistit umí.

Jakub Galgonek

« Odpověď #31 kdy: 04. 05. 2013, 21:32:10 »
2) Využil jsem diskusní fórum k tomu, čemu je prezentováno, tím pádem nechápu ohlasy, které to vyvolalo.

Někteří si tu holt nemyslí, že účelem fóra je pomáhat ti podvádět ve škole.

voxel

« Odpověď #32 kdy: 04. 05. 2013, 21:35:05 »
...bývalý moderátor jak na rootu, tak zdrojak.cz...
Hlavně že to "bývalý" máš i na svém webu, hrdino. Bůhví co je pravdy na těch ostatních tvrzeních ::)

Milan Kubík

« Odpověď #33 kdy: 04. 05. 2013, 21:43:44 »
Přiznávám se, že web není aktualizován, každopádně tady s diskusí končím, protože jak je vidět, cokoliv by bylo špatně a proti etiketě. Aneb kdo je bez viny, ať hodí kamenem.

voxel

« Odpověď #34 kdy: 04. 05. 2013, 22:01:32 »
Přiznávám se, že web není aktualizován, každopádně tady s diskusí končím, protože jak je vidět, cokoliv by bylo špatně a proti etiketě. Aneb kdo je bez viny, ať hodí kamenem.

Dva špičáky, dva placáky a pytlík štěrku :-D

« Odpověď #35 kdy: 04. 05. 2013, 22:23:54 »
Já chodím na zahraničí vývojářská fóra a tam se se školními příklady taky nepomáhá. Ale když někdo alespoň něco zkusí sám, napíše co má hotovo a řekne na čem se zasekl, tak mu vždycky někdo pomůže.  Pozitivní je, že jsi hned v prvním příspěvku čestně přiznal, že je to do školy  :). Když to umíš v PHP, tak bys to +/- do Javy přepsal a pokud by ses na něčem zasek, tak by ti někdo pomohl, spíš než aby ti to někdo vyřešil celý.
Pravda je, že lidi tady jsou jaký jsou.