15200 Kc.
15000 me stal bazarovy iBook. Vazil jenom 2.2kg a ne 3.5-4kg, jako obrovske PCckove krabice, vydrzel na baterku pres 4 hodiny a ne 2 jako konkurence a dodneska ma nejlepsi notebookovskou klavesnici, na ktere jsem kdy psal. Po nekolika letech ho nahradil jeste lehci netbook, coz je jeden z duvodu, proc jsem si nekoupil dalsi notebook od Apple (druhy je ten, ze vymenit disk je pracicka na 3 hodiny podle navodu, to at si narvou kam uznaji za vhodne).
200 Kc me stala nahradni klavesnice, protoze byla tak dobra, ze jsem ji chtel nahradit klavesnici v jinem notebooku (na coz jsem nakonec nemel cas - muselo by se udelat dekodovani a preklad na ps2).
S obemi nakupy jsem i s odstupem casu zcela spokojen a ten HW byl jeden z tech mala bezproblemovych, co jsem kdy mel. Novejsiho notebooka bych si od nich mozna koupil (zvlast, kdyby vytvorili neco o velikosti Asus EEE701 a mensi), ale ostatni HW me nijak nelaka (iPhone, kde je zakazano mit programovaci jazyk, hodinky na kterych je to nejzajimavejsi, ze jsou z kompozitu zlata a keramiky, a dalsi predrazene pitomosti).